Instagramlife

søndag den 17. februar 2013

Lidt billeder fra instagramlife og jeg syntes det er så hyggeligt at mange fra blogland er derinde og en masse andre. 
Denne uge skulle have været en Vicki uge, hvor jeg skulle have forberedt min fagprøve og nået en masse. Noah og jeg var i biograften mandag, hvor vi så Otto er et næsehorn og det var en stor succes. Det var så hyggeligt og jeg hyggede mig rigtig meget med ham. Vi syntes det er vigtigt at både Christian og jeg gør noget hver i sig med ungerne. 
Resten af ugen var Noah syg, så der blev hygget på sofaen i stedet. Jeg stresser en lille smule over jeg ikke er kommet videre med min planlægning af den opgave, men jeg har tid endnu og det er først i maj den skal afleveres. Men i mit hoved skal den være næsten færdig i april, så det er godt jeg har en uges mere ferie til at skrive den i.

Hav en dejlig søndag alle sammen:)

og mit instagramnavn er mamaloladk

10 kommentarer :

 1. Er dybt forelsket i dit billede på Instagram med mariehønen og de to andre køretøjer, hvor jeres søde Paco ligger som "fjerde køretøj" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helene, han er også bare dejlig den hund:)

   Slet
 2. Another big Moomin lover from the looks of it :) Pretty photos and I also love to see the black Barbapapa guy in your shelf ;) xo

  SvarSlet
 3. Smukke, hyggelige, personlige, varme og kærlige billeder - det er lige hvad det er:0) Ha' en rigtig dejlig uge. KH. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Louise:) og dejlig kommende uge til dig:)

   Slet
 4. Hej! Söta och fint! Önskar dig en trevlig kommande vecka!
  Kram Sirpa

  SvarSlet
 5. Super flot blog med fantastisk inspiration.....

  Jeg er selv ny blogger og omtaler noget af det samme som dig. Du skal være meget velkommen til at kikke ind :-)

  http://camille-milk-stewart-bermann.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og jeg vil da komme et smut forbi dig:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |