Hvis min dreng gad at sidde stille....

søndag den 3. februar 2013


Hvis min lille Noah gad at sidde stille, ville jeg helt vild gerne ind og se denne film, Min søsters børn i Afrika. Jeg har nemlig taget fri i vinterferien og det kunne have været hyggeligt, selvom jeg dog skal sidde og lave en fagprøve. 
Men jeg syntes det er rigtig godt, der stadig bliver lavet danske film og når ungerne bliver store nok, til at sidde stille inde i en biograf, så skal vi altså afsted!!
Ser den ikke bare hyggelig ud?


e''


Dette er et sponsereret indlæg og min holdning er helt min egen.

11 kommentarer :

 1. Min datter og jeg glæder os til at se den i vinterferien! Du skal glæde dig til biografture med dine børn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt:) og tror jeg har besluttet mig at hoppe ud i det og se en anden filmen med Noah alligevel. Han blev desværre bange for Min søsters børn, fordi de var ved at falde ned med bilen... Så nok ikke så god ide med den film.:) og glæder mig til at se biograffilm med ungerne.

   Slet
 2. Min dejlige kæreste var en tur i bio med vores drenge idag. Markus på 5½ synes dyrene var det bedste - historien fangede ham ikke. Mikkel og Tobias på 8 og 9 syntes godt om hele filmen. (Omend Mikkel faldt i søvn, men han har været lidt sløj idag.. )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har besluttet mig at hoppe ud i det og se en anden filmen med Noah alligevel. Han blev desværre bange for Min søsters børn, fordi de var ved at falde ned med bilen... Så nok ikke så god ide med den film.:) troede ellers det vil være et hit pga dyrene.

   Slet
 3. :) Önskar dig en trevlig kommande vecka!
  Kram Sirpa

  SvarSlet
 4. Min dreng (lige blevet 5) har heller ikke været meget for at sidde stille en hel film, men i efterårsferien var vi i biffen og se Far til Fire til søs. Han sad som forstenet under hele filmen og sagde ikke en lyd! Jeg var målløs, men det fascinerede ham åbenbart med det store lærred. Vi overvejer også en tur til i vinterferien. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også besluttet mig at vi skal afsted, Noah og jeg. Otto er et næsehorn skal vi ind og se, så håber jeg han gider:)

   Slet
  2. God fornøjelse! Den er nok også noget for min dreng. :)

   Slet
 5. Vi var inde til for-præmiere på den forrige weekend med begge ungerne og de syntes begge den var rigtig god (Isabel syntes dog visse scener var lidt farlige og måtte op på skødet af mig). De har talt meget om den siden. God fornøjelse, det værste der kan ske er jo, at I må gå ud før filmen er slut, hvis ikke han gider mere...det gjorde vi for et år siden med Isabel....hun faldt i søvn mens hun og farmand sad uden for biografen og ventede på Isak og jeg...he he!

  KH Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia
   Ej har besluttet at vi gør det... Men han vil ikke se Min søsters børn, han blev desværre bange for en scene, hvor de sidder i bilen og er ved at falde ned. Så den film må jeg desværre vente med og så bliver det i stedet for Otto er et næsehorn.
   Dejligt I hyggede jer:) og ja så går vi bare hvis det bliver for meget. Tak for råd:)
   Knus

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |