Nogle af mine julegaver....

torsdag den 10. januar 2013Jeg har vist aldrig fået vist jer nogle af mine julegaver. Det er ikke alle jeg har taget billeder af, for vi har fået en del penge og de er brugt på huller i økonomien, så vores bryllups budget kommer til at se lidt pænt ud. Det er ikke nemt at sparer sammen til et bryllup, når der hele tiden dukker noget op. 
Men endelig fik jeg en Liebe krukke som har været på min ønskeseddel længe, den skulle være i lyserød eller blå med den fineste stor perle og det må man sige har ramt plet. Så er der kommet en lille pip fugl til min dyrsamling som bare vokser og vokser, plus at der er kommet en soldat som passer på dem.
  
Og hov så har jeg en tur til Liebe til gode hos min søster... heldige mig:)Lige før nytår tog jeg en tur ind til byen og var til frisøren og brugte ja nok alle mine lommepenge for denne måned:) Jeg er nemlig begyndt på at samle Kähler huse, jeg syntes de er så smukke og vil købe en for hver måned af mine lommepenge, en rigtig samler:)
Liebe vasen købte jeg også og den var nedsat, da det var en udgået varer, så hvis I ønsker jer sådan en, så skal i afsted nu inden det bliver for sent.Hav en dejlig aften:)

8 kommentarer :

 1. Åh altså, hvem der kunne tage så lækre billeder som dig - elsker at besøge din blog, både for det du skriver, men i allerhøjeste grad også for billedernes skyld - jeg er VILD med det udtryk du kan få frem ;)

  Ved ikke om jeg nogensinde har fået skrevet herinde, men har kigget med LÆÆÆÆÆNGE :)

  Og smækre lækre gaver du har høstet, drømmer også selv om en af de fine krukker med store perler på låget fra liebe - de er SÅ smukke :)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Karina jeg bliver helt rørt over din kommentar, hvor er det en dejlig kommentar at få og hvor dejligt du kan lige at følge bloggen. Jeg lægger også mest vægt på billederne, idet jeg selv er meget visuel og er dårlig til at skrive og beskrive.
   Ja lækre gaver jeg har høstet mig og ja en skønne dag må du eje en af de krukker, for de er for smukke:)
   Og tusinde tak fordi du har fulgt med så længe og din kommentar har ramt mig, mere end du aner:)

   Slet
 2. Sikke nogle lækkerier! Synes det er en super ide med at købe et enkelt hus hver måned. Jeg var lidt et skarn og vandt alle fire i en giveaway tilbage i oktober. De har virkelig skabt glæde hjemme i den "gyldne ghetto" lige siden.
  Tror jeg vil gøre som dig og så købe en enkelt ting jeg virkelig ønsker mig hver måned - i stedet for en masse unødvendige småting.

  Kender iøvrigt alt for godt det med at spare op til et bryllup.. Herhjemme kommer der også altid noget nyt. Er spændt på hvornår vi bliver gift :)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det:) og tillykke med din vunden give away..... Heldige dig altså:) ja det bliver købt stille og roligt:) de er bare smukke ja.ja sådan et bryllup er bare så dyrt altså. Min mor har spyttet en masse penge i vores bryllup, så vi har fået hjælp:)men stadig svært at sparer sammen for noge man ikke rigtig har:)
   Spændende med jer, bliver det til sommer?

   Slet
  2. Realistisk set først til efteråret eller endda først foråret 2014.. Men nu må vi se:)
   Har i dato på?

   God weekend,
   Lou

   Slet
 3. Åh! Den lille soldaten är så fin! :D

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre ting du har fået!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |