I LOVE min lyserøde flowerpot

onsdag den 16. januar 2013
Åh jeg elsker bare mine lyserøde flowerpots..... Jeg havde en drøm om en lyserød eller gul lampe og da jeg så min venindes lyserøde lampe, var jeg helt solgt. Så jeg fik resten af hendes farve og måtte vente i evighed på at finde de rigtige flowerpot til rimelige priser. Derefter en tur forbi den lokale malerbutik, for at købe en ekstra mere med hjem og det har jeg ikke fortrudt. 
Jeg bliver mere og mere forelsket i de lamper og de passer perfekt herhjemme i mit pastel univers.

Herhjemme er vi blevet raske alle sammen og det er dejligt. Jeg passer min skole og skal afsted i weekenden på studietur...... Shit jeg har ondt i maven og klump i halsen, jeg kommer altså til at savne mine små pus. Men det skal nok blive sjovt, det tror jeg. 
Jeg skal bo sammen med 2 søde piger og vi svinger godt sammen og man kan sige det bliver min første rigtig studietur EVER.
For når man tager i militæret som 18 årige, så er der altså ingen kære mor nogen steder. Eller man tager en uddannelse i midt 20`erne og få barn midt i det hele, så går man også glip af studentervognsturen, huen, alle festerne, osv. Men denne gang er jeg simpelthen hoppet ud i det og tager med, selvom jeg helst vil holde fast i et eller andet, så jeg ikke kommer afsted.
Men jeg tvinger mig ud af døren og gør dette for mig selv og kommer tilbage med en helt ny energi, håber jeg.

Hav en dejlig dag og min dag er med ondt i maven, indtil jeg i weekenden sidder i den flyver...:)

19 kommentarer :

 1. Vad roliga och fina bilder! Gillar apan mycket:) Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja aben er så skøn! Og tak i lige måde:)

   Slet
 2. Smukke billeder, smuk alampe. Har du selv begået den? God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne:) og gamle lamper er blevet sprayet:)

   Slet
 3. Hvor er den bare fed den lampe!!!

  SvarSlet
 4. Kul lampe, kjempefin farge :)
  Til lykke med studietur !

  Ha det fint
  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og elsker også farven:) det var en skøn tur:)

   Slet
 5. Flotte billeder, jeg er vild med and og ælling ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og dem er jeg også vilde med:)

   Slet
 6. Åh jeg elsker dem også - er vild med den smukke lyserøde farve!

  Og så vil jeg lige ønske dig rigtig god tur Vicki - kan lige mærke hvordan du har det, men er også sikker på at du får en super tur. Husk på hvor skønt det bliver at blive genforenet igen - det er jo næsten det bedste ved turen. Ude godt - men hjemme bedst!

  God tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, de kommer bare længere og længere ind i hjertet, de lyserøde lamper;)

   Og tak Line, der er mange som er kommet med vise ord, men det er faktisk din kommentar, der sad fast og som gav mig lidt ro.(hvis det giver mening)

   Tak:)

   Slet
 7. Den er så flot lampen - jeg har 2 stk. i pink i køkkenet, og ELSKER dem...
  Generelt har du bare super mange fine ting - det ser rigtig godt ud.

  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja to i pink, kan jeg godt forstå du elsker dem:) og tusinde tak, elsker alle mine små nips... Selvom manden i huset ikke altid er enig:)

   Lige måde

   Slet
 8. Det kan jeg godt forstå for den er bare super fin :o)

  SvarSlet
 9. jeg kan sørme godt forstå at du elsker den lampe! Den er bare alt for skøn! Har du evt. en farvekode på malingen? Den kunne være fin at male et eller andet med en dag ;)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |