Home sweet home

mandag den 28. januar 2013

Så er jeg hjemme igen efter en faktisk rigtig god tur. Jeg har nemlig været på tur med skolen til Bruxelles i 4 dage og har måtte undvære mine unger. På vej mod lufthavnen sad jeg og smågræd, følte mig som en rigtig dårlig mor, der forlod sine små børn. Ja så er det sagt højt, det er sådan jeg havde det og følte det var enormt egoistisk at tage afsted, og det var det måske også.
Men selvom jeg tog afsted og følte en smule tomhed den første nat, så var det altså bare en skøn tur. Jeg lærte 2 skønne tøser bedre at kende og vi havde det bare så skægt, der blev shoppet, spist, sovet længe, rå hygget, drukket lidt øl, gået en del, grinet og snakket, så ørene var ved at falde af. 
Jeg nød simpelthen turen rigtig meget og selvom jeg føler det var lidt egoistisk, så trængte jeg til en rigtig tøsetur. Det var godt at jeg tog afsted og gjorde noget for mig selv.  Selvfølgelig var der en masse fagligt dernede og det var faktisk rigtig spændende, at høre om EU og dens fødsel, for det var derfor vi var dernede. 
Men en rigtig skøn tur, som jeg ville huske med et smil på læben.

Men det er nu dejligt, at komme hjem til sin lille familie og hygge med dem i weekenden.

Næste tur hedder Berlin i marts med familien og min kusine og hendes lille familie og det bliver så hyggeligt...

KOM SÅ FORÅR.........

Rigtig god uge:)

8 kommentarer :

 1. Godt gået. Min filosofi er at det er vigtigt at gøre sådanne ting for sig selv. Også sammen med sin partner:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har helt ret, det er vigtigt:)

   Slet
 2. Välkommen hem! Vad säger man "Borta bra men hemma bäst"! Önskar dig en skön vecka!
  Kram irpa

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og rigtig dejligt at være hjemme igen:) og i lige måde:)

   Slet
 3. Det er de små lufthuller som jeg sætter uendelig meget pris på. Selvom savnet også er der, så tror jeg bare den voksentid er givet SÅ godt ud. Godt du fik nydt turen trods savn. :)

  Det kaffe-kage bord ser ualmindelig hyggeligt ud. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har bare ikke været god til dem... Men det var rigtig dejligt og helt klart noget der skal gøres igen:)
   Og tak Maiken:)

   Slet
 4. Det lyder som en rigtig dejlig tur, og selvom savnet er stort, så tror jeg tit at man kommer hjem med fornyet energi:0) Og heldige dig, som kan se frem til endnu en tur, denne gang med familien, det bliver skønt:0)
  Ha' en dejlig dag.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 5. Det var det også og føler egentlig også jeg har fået en masse energi, selvom der er travlt herhjemme lige nu. Og den der tur der ligger og venter, bliver bare så hyggelig:) Glæder mig ihvertfald til den:)
  I lige måde Louise:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |