Hay sættekasse

søndag den 13. januar 2013
I mange år har vi ikke givet hinanden en julegave, men i år blev det lavet om og jeg fik en Hay sættekasse. Eller det vil sige jeg blev spurgt hvad jeg helst ville have og derefter bestilte jeg kassen, som så jeg fik hængt op lige før juleaften.
Er den ikke bare smuk, og den passer perfekt ind i et hjørne som jeg havde tiltænkt kassen længe. Det var først efter en snak med en veninde, hvor jeg blev sikker på at den ville passe fint der i hjørnet og det gør den. 

Hav en dejlig søndag:)

13 kommentarer :

 1. Den er rigtig fin, og det er nogle søde ting, du har puttet i den.
  Kate

  SvarSlet
 2. Den er fin, står også på min ønskeseddel :)

  SvarSlet
 3. Selvom der præcis i dag er 3 måneder til min fødselsdag (og jeg synes at det er længe at vente!), så står den der sættekasse nr 1 på min ønskeliste. Den er fantastisk smuk og nips fremhæves så fint i den.
  Dejlig julegave at få af manden :-).

  SvarSlet
 4. Det er et super flot hjørne du har fået dig, det kan du godt være glad for.

  God dag
  Tanja

  SvarSlet
 5. Hej! Jag sitter här med min fyra årige barnbarn, en härlig tjej och hon gillar verkligen dina bilder!
  Ha det bra!
  Kram Sirpa

  SvarSlet
 6. Ja den er så fiiin! Og jeg er vild med alle de skønne sager du har puttet i den - elsker nissen, som også bor her i min stue!

  Line

  SvarSlet
 7. D I G G E R den HAY-hylla. Og for noen flotte bilder, med lekre farger & innhold;)

  Fin søndag til deg;)

  -malla-

  SvarSlet
 8. Ih.. sikke mange lækre nips, du har puttet i din fine sættekasse:0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 9. Jeg er også helt vild med dem. Til gengæld ville jeg ikke ane hvor jeg skulle hænge den hvis jeg fik én....
  Men det er jo det mindste problem :)

  SvarSlet
 10. Hvor ser det bare lækkert ud Vicki, det er så meget dig.... Jeg er slet ikke i tvivl når jeg ser den :-)

  Fine billeder, lækre gaver du også har fået. Den lille spurv er jeg også ret lun på.

  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 11. Tusinde Tak alle sammen:) og jeg ELSKER den også bare, den passer perfekt herhjemme

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |