....

onsdag den 9. januar 2013

ØNSKER. ØNSKER ØNSKER, mig altså den pude... Jeg elsker at bladre i de nye Bolig blade, det er mit favoritblad og elsker nye billeder.


Jeg ved ikke om det nogensinde kan lykkedes mig at overtale manden om dette køleskab.... for suk det er altså bare for lækkert!


Kunne godt tænke mig at lege med farvede ledninger som på billedet nedenfor, men det passer bare ikke rigtigt med mine lamper, måske har jeg et sted... det må jeg overveje:)


I dag har jeg måtte blive hjemme fra skole... Alba har feber, men er ellers ved godt mod. Hun render rundt og leger, skal dog lige op og have et knus engang i mellem. Ikke nok med at Alba ligger syg herhjemme, så gør manden det ovenikøbet også.
Han ligger med næsten 40 i feber og efter hans ulykke, hvor han mistede sin milt under en operation, skal han tjekkes når han har 39 i feber. Jeg har det sådan underligt eller måske et forkert ord at bruge, men ihvertfal en uro i kroppen, at han skal tjekkes om alt er i orden. Idag ville de se ham og tage nogle prøver og hvis han får det værre skal han ringe. 
Det riber op i en masse hos mig, en tid som var rigtig svær og en tid som jeg altid for en klump i halsen over, når jeg tænker på det eller bare snakker om det. Faktum var dengang at jeg ikke vidste om jeg ville miste ham, selvom jeg ikke var tæt på det, så vidste jeg det ikke og bare stå og vente på informationer og tage sig af sin lille nyfødte har altså bare sat dybe spor inde i mig.
Nå men han ligger derinde i soveværelset med Alba nu og sover forhåbentlig feberne ud og får det bedre. Imens tager jeg mig en pause til blogland, som er mit dejlige frirum til tanker og billeder.
I mandags startede jeg skole igen, der skal jeg gå til midt februar med en studietur.... jeg skal være væk fra mine små småfolk og rejser om en uges tid.... tror jeg
Men puha det stresser mig at skal gå herhjemme med Alba, da jeg kommer bagud i skolen, men sådan er voksenlivet med børn ik... Det passer bare ALDRIG ind at børn skal være syge...
Selvom jeg har hygget mig med min prinsesse med nybagt boller, kram og kys, så håber jeg at komme afsted imorgen, så jeg ikke kommer mere bagud og kan passe skolen.


Rigtig god uge eller det der er tilbage af den:)

8 kommentarer :

 1. Pyh ha, det lyder også som en voldsom oplevelse. At være tæt på at miste kan jeg sætte mig ind i, men jeg har aldrig oplevet det med min mand. Tanken om at han ikke skulle være her med er jo fuldstændig frygtelig.
  Kan godt forstå at det satte grimme spor i dig.
  Håber en dag at møde dig - for du virker som et skønt menneske med hjertet det rette sted.
  Kh Didde-Louise
  PS Ja, den pude er godt nok - SUK - MUMS - FANTASTISK!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en voldsom oplevelse:( men vi er blevet stærkere som par af det og sætte pris for hver dag vi har sammen. Den følelse må du også have, jeres situation og oplevelse har virkelig også gjort indtryk på mig og sikke et stærk menneske og familie I er blevet.
   Tusinde tak Didde-Louise og i lige måde:) kram

   Slet
 2. Puha håber snart dine kære er friske igen og at du får en god studietur. Skal i udenlands?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det går fremad og har været afsted idag:) jo tak og en tur til Bruxelles:)

   Slet
 3. Uf for en oplevelse - kan godt forstå at det har givet ubehagelige minder. Håber snart at både hubby og barn er frisk igen - så du kan koncentrere dig om alt det andet også. Skoleliv og børneliv kan bare godt blive lidt kompliceret!
  God studietur - skønt men også lidt vildt når man skal være væk fra dem man elsker. Men mon ikke det er sundt nok!
  Knus Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været både godt og skidt den oplevelse. Men har også givet os noget som par og vi har vokset os stærkere:) Børn og skoleliv hænger ikke så godt sammen nej, specielt ikke når man skal afsted:) de er snart ved at være der og var afsted idag:) og studieturen håber jubilæer godt:) knus Line og tak for skubbet, det trænger jeg til:)

   Slet
 4. Knus og tanker til dig søde vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |