Vinder af Viaplay

mandag den 19. november 2012


Undskyld forsinkelsen, men nu har jeg trukket en vinder for Viaplay:) Håber vinderen som er Charlottes verden bliver glad for den:)
Hvis du lige sende en mail, så sender jeg den videre så du får dit gratis abonnement:)
God fornøjelse:)

3 kommentarer :

 1. Det er jo MIG! Glad er ikke ordet. Jeg er helt oppe og køre. Gratis Viaplay i 3 måneder! Det er jo helt vildt!!!! Jeg ELSKER at se film og serier så hvor heldig kan man være at det lige er mig der vandt. Weeeeeeeeeeeee. Tusind tak Vicky. :-D

  SvarSlet
 2. Det lyder til det var den rette som vandt:) jeg sender din mail videre og god fornøjelse:) dejligt du kan bruge det:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er absolut den rette. Jeg smuttede ud og købte kabler igår så jeg kan se det på mit tv og jeg har allerede fået koden idag og har prøvet det. Det er helt vildt fedt. Det eneste problem er at jeg nok ikke kan forlade min sofa de næste 3 måneder. Fnis. Endnu engang tusind tak for det. Du reddede lige min dag igår (og idag og imorgen og og og (de næste 3 måneder)). <3

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |