Skyer

tirsdag den 13. november 2012


Jeg har længe gerne vil lave en sky som jeg havde set inde på Etsy og har bare aldrig fået det gjort, men da jeg så Rakels sky var jeg helt solgt og en dag gik jeg igang med at lave skyer til herhjemme og til en veninde. Det endte så med at den lille lyserøde sky flyttede ind i stuen og ikke børneværelset..... Jeg har stadig en barnlig sjæl og elsker stadig nips ting og har ellers fået besked fra manden i huset, at der ikke skal flere nipsting op i hjemmet. Men så er det jo godt at det snart er jul... for så skal alle vores julenips jo op og hænge ik?

Jeg glæder mig helt vildt til nisserne flytter ind igen, med den lille nissedør, denne gang ved jeg dog ikke om de skal bo lidt oppe, så lillesøster ikke kommer til at flytte døren...
Hvis I ikke aner hvad jeg snakker om, så kan I se et indlæg her om "nissedøren" og ejeren af ideen:)


God tirsdag/onsdag:)

12 kommentarer :

 1. Såååå sød og ja, nu må julen godt komme :) jeg glæder mig også til at gi den fuld fart på nipseriet :)

  SvarSlet
 2. Fina! Molnet med mustaschen är fantastiskt sött. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) og ja syntes også der skulle være en lille han:)

   Slet
 3. Hvor er den bare fin, sådan en står også på min to do :o)

  SvarSlet
 4. Vildt søde skyer.. er især vild med skægget!!:) og super god ide med nissedør, men tror også min den mindste vil pille for meget ..:) kh. anya

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) den med skægget var min egen ide, syntes Rakels pigesky manglede en han:) ja lige præcis, må tænke over hvor den dør kan ende...

   Slet
 5. Hvor er de bare søde!
  Hvordan har du sat døren fast? Jeg har selv tænkt at lave sådan en dør i år, efter jeg så den husk Lisbeth for nogle år siden, men vil jo helst ikke lime den fast så jeg ikke kan få den af, men den skal dog sidde så godt fast, at min søn ikke piller den ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) og min dør er sat fast med lærertyggegummi og det var ikke nogle problemer sidste år da han var knap 3 år:)

   Slet
 6. Skønne skønne skyer!! Dem må jeg også lave nogle af - mine liste bliver længere og længere - måske når jeg det hele en dag!

  Og så siger jeg det lige igen igen - I bor sååå skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Line:) og ja de er altså fine at have hængende:) og tusinde tak og lige over!!!!:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |