Mit langsomme projekt.....

onsdag den 28. november 2012


Jeg har et projekt som før er vist her på bloggen og startede med det i sommers. Jeg er kommet en smule tættere på målet, men for det meste bliver der ikke lavet noget med det. En skønne dag håber jeg på det kan bliver til et fint dynebetræk til min lille Albamus eller et tæppe til sofaen, det kan jeg ikke helt bestemmer mig for.
Jeg mangler ikke så meget og alligevel føler jeg der er en del, men et hyggeprojekt, når der lige er tid og overskud til det.

Og hvis der er noget jeg elsker, så er det at sidde og lytte til når Noah leger, han kan bruge så meget tid alene på at snakke med de forskellige figurer og elsker bare at iagttage ham. Noah sidder nemlig normalt ikke stille og der er altid gang i ham, men når han egentlig fordyber sig og lever sig helt ind i sin egen verden, så kan man bare hører det hele vælter ud af ham om hans oplevelser af hverdagen i børnehaven og herhjemme, så dejligt.

Hav en dejlig dag alle sammen:) 


6 kommentarer :

 1. Ihhh.....hvor er det udtryk for stor tålmodighed at færdiggøre et så eksklusivt patchwork-projekt. Smækker-lækkert. Hilsen Marlene

  SvarSlet
 2. Så fint et projekt. Her er jeg også snart færdig med mit evighedsprojekt af et patchworkprojekt, som bliver et sengetæppe til Thore.

  Så sandt omkring det dejlige i at iagttage børnenes leg. Det er noget særligt!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. hold op hvor er det flot, elsker farve sammensætningen.

  Jeg elsker også at høre Alma lege, det er så hyggeligt og facinerende den fantasi hun har - men hvis hun opdager jeg lytter eller kigger på hende så stopper hun, så det er bare med at agere ninja på bedste vis

  også en rigtig dejlig dag til dig
  kh Maria

  SvarSlet
 4. Det ser ellers bare så super yndigt ud. Det bliver hun da glad for :)

  KH

  SvarSlet
 5. Uhm... Sikke et fint projekt!

  Kunne bestemt blive til et lækkert tæppe. :)

  Julehilsner
  /Christina

  SvarSlet
 6. Sikke nogle skønne farver - men ja, det tager lang tid med 6-kanter ... Når det engang er færdigt er det så en desto større kreativ bedrift og tilfredsstillelse :-) /Christine*

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |