Loppejægeren....

torsdag den 1. november 2012
Det er endelig lykkedes mig at finde endnu en flowerpot til en god pris - hold da op jeg har ledt og ledt og syntes bare de blev solgt for næsen af mig. Men denne handel fik jeg i hus og den kostede 482 inkl fragt. Den er købt på DBA.dk og jeg elsker at shoppe der og har gjort mange loppefund de sidste mange år.
Men udover alle mine gode oplevelser med loppefund på DBA.dk, er jeg er faktisk også blevet godt og grundigt snydt af en sælger inde på DBA.dk engang, lige efter Alba var blevet født. Det endte efter en masse skriverier, med dårlige og mystiske forklaringer fra sælger, ud i at jeg lavede en politianmeldelse på sælgeren for bedrageri. Politiet fandt ud af, at der var rigtig mange penge som de her to sælgere havde tjent på at snyde en masse personer inkl. mig. 
I starten var jeg lidt usikker på om jeg skulle gennemføre det, da det jo er småpenge i det store billede. Men som kæresten sagde så var jeg jo nok ikke den eneste de snyd og nogle skulle jo stoppe det. 
Så jeg tror helt at de sidste år med mange af sådan nogle sager har gjort at DBA  vil give mere tryghed og sikkerhed på deres hjemmeside og dette har de gjort ved at man som køber og sælger kan bruge deres nemid for at bevis at det er dem som de udgiver sig for at være. 
Det giver mig en mere ro og tryghed at jeg fremover ved at jeg kan handle sikkert inde på DBA og det bruger jeg meget.
Det er en højt værdsat hjemmeside hos mig og har gjort så mange lækre fund i dens store univers.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |