Fine fund på en søndag....

onsdag den 21. november 2012
Sidste uge spurgte min mor og jeg ville med til loppemarked i Bella Centeret og fik også nogle lommepenge at gøre godt med:)
Jeg elsker at gå rundt derinde og der er så mange fund man kan gøre, og hvis man mangler noget eller har ledt efter noget noget længe, så skal man bare komme der, for de har det.
Jeg har ledt længe efter en blomsterkumme, som jeg har set inde hos Christina med hendes dejlig blog og syntes ikke de har været til at finde, men endelig fandt jeg en og min tante var forhandler så jeg sparede lige lidt penge.
Havde også opdaget en metal kurv, som også har været i søgelyset længe, den havde jeg set i et Boligliv blad, hvor den omtalte Michelle bor, men som desværre ikke har en blog selv. Michelle bor simpelthen så smukt og jeg er også meget fascineret over hendes pastel hjem, ligesom så mange andre her i blogland:)

Mens jeg tog billeder kom Alba lige ind og hun fik en hest i fødselsdagsgave i august af mine forældre og den bliver flittigt brugt nu. Jeg elsker altså bare de første år i børns liv, det er så spændende at se deres udvikling og se hvordan deres personlighed og udseende kommer frem. Sjovt når man kan se sig selv i Alba af udseende, nu hvor min dreng overhovedet ikke ligner mig. Men af sind, så aner jeg slet ikke om de ligner mig på nogen måde, men spændende at se.

Tusinde tak for en dejlig formiddag mor og for mine fine fund:)

13 kommentarer :

 1. Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on k-mac

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne fund! Dejligt når der dukker noget op, man har ledt efter. Og hvor sødt af din mor:):) Jeg har selv sådan en metalkurv. Jeg var så heldig, at den tidligere ejer af huset lod den stå - den, havemøbler, haveredskaber mm:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så skønt:) og ja en dejlig mor jeg har mig:) heldige dig, for de er ikke nemme at finde:)

   Slet
 3. Ih, jeg ville virkelig også gerne have fat i sådan en blomsterkumme. Dejligt du endelig fandt en

  SvarSlet
 4. Det ser dejligt ud, de er så fine de blomsterkummer!!

  SvarSlet
 5. Ihh, sikke nogle lækre fund du har gjort dig:0)
  Mange hilsner
  Louise

  SvarSlet
 6. Jeg bliver nødt til give dig en stor ros og et dejligt komplement, for gud hvor bor du bare skønt. Du vil helt klart blive min inspirationskilde fremover (:

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |