En hyggelig lørdag

tirsdag den 20. november 2012
I weekenden var jeg til blogtræf sammen med en masse blogkvinder som jeg har set før. Det var Tamra som havde arrangeret dette arrangement og det blev holdt på hendes skole, hvor der var meget plads og der kunne syes. Syntes vi var produktive og fik lavet en masse, jeg fik syet en bluse til min lille Albamus og Tusinde tak for hjælpen Tamra, du er så sød, ikke så mærkeligt du er skolelærer:) og en tak til dig Mette også:)

Sidst vi sås lavede vi en pakkeleg og det var det samme denne gang og vi er meget pædagogiske (ikke Asli), så vi alle fik 2 pakker hver, og jeg fik en Sonny Angel som Mette havde med, og julepynt som Tamra havde lavet.... lige mama Lola pakker:)
Havde en rigtig hyggeligt dag med dejlig frokost og Mias skønne kager og selvfølgelig i godt selskab - Tusinde tak for en hyggelig lørdag alle sammen:)

Her er link til alle som deltog, undtagen en som måske snart hopper ud i blogverdenen:)
Mette, Asli, Helene, Tamra, Mia

Hav en dejlig dag:)

13 kommentarer :

 1. Det ser ud til, i havde en rigtig hyggelig dag.

  SvarSlet
 2. Er ked af, at jeg måtte melde afbud. Det ser super dejligt og hyggeligt ud ellers :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja rigtig øv, havde også glæder mig til at se dig igen:)

   Slet
 3. så ærgeligt jeg ikke kunne komme alligevel :( ser bare så hyggeligt ud. Håber det kan gentages i det nye år hvor jeg forhåbentlig kan komme med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var rigtig ærgerligt:( og ja mon ikke vi finder en anden dag i det nye år:)

   Slet
 4. Smukke og stemningsfulde billeder ser ud til i have en rigtig hyggelig dag

  SvarSlet
 5. Det ser i sandhed rigtig hyggeligt ud! Jeg er helt ny i blogverdenen, så jeg ser frem til, at jeg på et tidspunkt kan komme med til et bolgtræf. Det ser altid ud som om der er kager og hygge i overflod:-)

  SvarSlet
 6. Super hyggeligt :-) rart at se hvordan bloggere mødes på kryds og tværs, og så er det næsten helt rart at se et arrangement med fokus på hjemmegjorte pakker og rigtig kreahygge :-) (og det er altså ikke et ondt ord om andre arrangementer vil jeg lige slå fast :-)

  SvarSlet
 7. Tak for i lørdags, det var super hyggeligt :o)
  Er det mon okay, at jeg låner et billede eller to senere på ugen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tilladt mig at låne 2 billeder, selvfølgelig med link til din blog.
   Skriv lige, hvis det ikke er i orden, så fjerner jeg dem :o)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |