Den smukkeste hvide kubus....

søndag den 25. november 2012
Den smukke sag er landet hjemme på vores bord og jeg elsker elsker elsker den. Syntes den er SÅ smuk og den falder vist lige ind her.
Den har længe stået højt på min ønskeseddel og gør det egentlig stadig, bare i sort. Så er det godt der står et bryllup til sommer og manden syntes det er i orden den sorte står på.

Det er arkitekten Mogens Lassen som står bag mærket "by Lassen", den sorte kubus 4-lysestagen har længe været en klassiker og står på bordet i mange danske hjem. Den er nu lavet i en smuk vinterhvid og fåes i flere slags størrelser. 
Du kan se mere her

Hav en dejlig uge:)


Dette er et sponsoreret indlæg.

12 kommentarer :

 1. SÅ heldig du er som har fått den. Jeg har fått skålen, da jeg har den hvite fra før. Godt vi er heldige bloggere både i Danmark og Norge ;) Til lykke med ny lysestake :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg:) og ja dejligt Norge også har fået tilbuddet:) det var da lidt sjovt. Tusinde tak og i lige måde:)

   Slet
 2. SÅ heldige I er - den er gude smuk i hvid, skægt som den har et helt andet udtryk når den er lys...
  Tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja dejligt at være heldig:) jeg er også rigtig glad for den, og ja noget andet i forhold til den sorte, men den skal også herhjem og bo:)

   Slet
 3. Åh suk!.. Hvor er den bare flot. Den har også længe stået på min ønskeliste og især den hvide er jeg helt forelsket i :-) Det ser super godt ud på dit køkkenbord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå og håber du får dit ønske opfyldt til jul:) Tusinde tak:)

   Slet
 4. Hvor er den bare flot i hvid! Har den selv i sort, men må indrømme jeg er lidt misundelig på din den hvide:0) Hvor er den smukke cupcake-glaskugle fra?
  Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig smuk, ønsker mig den også i sort for det er bare 2 forskellig udtryk de får ik:)
   Cupcake-glaskuglen er fra Netto, tror der var 3 i en pakke:)

   Slet
  2. Tak! Vil kigge forbi Netto snarest;0) Og jo, man bliver næsten nødt til at have begge farver;0) Hvis du har tid og lyst kan du kigge forbi min blog:0) Kh. Louise

   Slet
 5. Det var ikke kærlighed ved første blik, men jeg er efterhånden ved at blive lidt forelsket i stagen. Og da jeg tænken på den i dag, var det dit billede der kom frem på nethinden.
  Men jeg kunne kun huske billedet og ikke hvilken blog jeg havde set det på, så jeg har ledt og ledt og nu fandt jeg det, jaaah!

  Og så låner jeg også lidt inspiration fra din oppyntning til Albas fødselsdag. Det er dejligt med så mange "glade" farver.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |