Dagene som flyver væk....

søndag den 4. november 2012


 Mange fine halskæder som Liebe har fået.
 Vil ønske jeg kunne købe hele butikken.
 Et juleønske på plads.
 Helbak lagersalg.

 Lille musen hjemme hos mor pga mavsen.
 Flowerpot makeover.
 Lille manden og lille elefanten.

 Smuk efterår.
 Tænk her sad jeg i sommers under solen med en tæt veninde og nyd vores barsel med vores 2 små babs.
 Smuk giraf.Elsker søndag aften med forbrydelsen.


Mens hverdagen kører på fuld skrue, så får jeg dog taget lidt billeder alligevel. De sidste 2 uger har jeg brugt på min familie og mig selv, det har jeg trængt til. Det er dejligt at have en masse fridage som skal bruges inden maj og jeg har stadig en masse på kontoen, syntes hverdagen går så hurtigt.
Der er lidt billeder fra instagram og fra min iPhone, jeg pusler selvfølgelig stadig med en masse ideer og jeg er ikke fuld krea som jeg har lyst til, men får dog nået lidt. Jeg har haft en vision om at lave 2 flowerpot lamper om til pastel lyserød og måske med kugler ligesom Liebe, ved ikke helt hvad jeg syntes om det endnu... måske lidt for tøset for manden:)
Men der går lige lidt før de kommer op og er spændt på resultatet.
Ellers flyver alle mine dage væk og den dårlig belysning er ikke så meget værd efter 17, så billeder på min kamera bliver der vist ikke så meget af for tiden.

Hav en dejlige uge derude:)

3 kommentarer :

 1. I lige måde Vicki! Fine billeder, I har det meget hyggeligt i jeres fine hjem :) Sjovt som flowerpot-lampen får et markant anderledes udtryk, sådan som du har pimpet den. Også fin, men en helt anden lampe.

  SvarSlet
 2. Dejligt med lidt billeder - der er fart over feltet Vicki :-)
  Det er skønt at komme tilbage fra en barsel og have ferie kontoen fyldt godt op, så kan man tage lidt pusterum ind imellem:-)

  Ha en rigtig dejlig uge Vicki - because your worth it:-)

  Knus Malene

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |