25.10.2012

torsdag den 25. oktober 2012


Elefanten kan købes her hos Kristin
Jeg genbruger pap fra iskaffe, ostehaps og alt hvad der er tyndtpap. Mit projekt kommer nærmere og nærmere....


Fik en lille Sonny Angel fra en dejlig veninde som har været der den sidste tid:) (Lottepigen elsker dig) og jeg er vist afhængig af de latte fra Starbucks...Ny kasse i køkkenet og en farve som kommer snigende ind i køkkenet...10.- kostede den lille indianer og hans telt.Her kommer lidt hverdags billeder og jeg har haft fri i denne uge og har virkelig nydt det. Jeg har nået så mange ting og det føltes altså bare dejligt. Jeg føler at jeg er ved at blive mig selv igen og er kommet igennem det lille bump på vejen som kan være i ens liv. Jeg mangler lige nogle svar og dem får jeg i næste uge, men de er nok højst sandsynlig gode har jeg fået afvide.

Imorgen skal lille manden og jeg i Zoologisk have og jeg glæder mig til at være alene med ham og det kun er os to uden lillesøster og far. Føler ikke vi har været alene siden Alba blev født og det er så sjældent der lige er mulighed for det, så glæder mig:)
Har også været inde og prøve brudekjoler og er ved næsten hvad det skal være... ja jeg er nok lidt bestemt men de jeg har prøvet føltes helt rigtige og de passer lige mig og min personlighed.

Næste måned skal jeg mødes med en masse blogkvinder og de fleste har været på besøg her og glæder mig til at se dem igen, det var så hyggeligt sidst. I ved hvem I er og jeg glæder mig til at være sammen med jer snart:)

Hav en dejlig aften:)

9 kommentarer :

 1. Skønne billeder - sikke nogle lækre sager du har i køkkenet.

  SvarSlet
 2. Fantastiske billeder! Synes altid man bliver i god stemning af at se billeder fra jeres hjem. Desuden rigtig god tur i Zoo til dig og Noah :o)

  Glæder mig rigtig meget til vi ses!

  SvarSlet
 3. Dejligt du er ved at være ovenpå igen, sikke nogen lækre babuska dukker de er godt nok flotte

  SvarSlet
 4. Fint patchworkprojekt. Glæder mig til at se, hvad du har gang i :)

  Og skøn lille indianer, som jeg husker fra min barndom, men havde glemt alt om.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Kære Vicki
  Håber alt arter sig....:)
  Glæder mig til at se dig igen...det er alt for længe siden.
  KH Mia

  SvarSlet
 6. Du har så mange skønne ting i dit hjem. Bliver helt misundelig. Og skønne unger.

  SvarSlet
 7. Sikke skønne billeder ;o)

  Hvor er det sjovt du lige viser Playmobil indianerteltet, det har mine piger lige fået med hjem fra deres morfar, som havde gemt det fra jeg var lille. Fedt når ens børn leger med ens gamle legetøj.

  SvarSlet
 8. Skønt det lysner forude..

  Dejlige billeder af hverdagen - du har så mange smukke ting. Og hvor er det et dejligt billede af dine unger..

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |