PIXAR

torsdag den 6. september 2012
Så skal der testes nyt legetøj herhjemme og det er den nye prinsesse som hedder Merida.
Det er filselskabet Pixar i samarbejde med Disney som har skabt en ny film. Vi elsker Pixar-film herhjemme og Cars kører på fuld skrue samt Toy Story. Nu kan jeg så glæde mig over, at der er kommet en film for Alba. 
For jeg elsker nemlig hele konceptet med den lille rødhåret pige, som er sin helt egen. Hun har nemlig sine egne planer for hvordan hun vil leve sit liv og gør hvad hun har lyst til. Jeg ved ikke hvorfor de altid er rødhåret de piger med ben i næsten (nu tænker jeg Pippi), men måske en ny nutidig version af Pippi? Jeg glæder mig ihvertfald til at se den.
Det er nemlig på tide at der kommer en rigtig drenge-pige på skærmen, så Snehvide, Mulan, Askepot og Jasmin kan få lidt konkurrence. Spændende engang at se hvad Alba bliver vild med... nok noget rigtig piget. 

Noah har også fået noget legetøj og som det kan ses på billederne, så nåede det kun lige ud af pakken og derefter blev det flittigt brugt. 
Det er nemlig Monsuno som er en helt normal dreng, som kæmper mod det onde sammen med sine venner Jinja og Bren.
Monsuno er kendt fra den populære tegneserie som blev brugt på Nickelodeon. Nu er Noah lille til at kende det spil, men han har en rigtig god fantasi og er god til at udforske.
Så mon ikke han bliver glad for legetøjet alligevel, han hyggede sig ihvertfal med det på billederne.


God dagDette er et sponseret indlæg. Men det er mine egne holdninger:)

1 kommentar :

  1. Jag håller med! Tycker det verkar vara en bra film och ser framemot att se den tillsammans med min dotter :-D

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |