Ny Kronjydekrukke til samlingen.

tirsdag den 18. september 2012
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Kronjydens krydderikrukker og er en storsamler. For nogle uger siden modtog jeg denne gule lille sag over den blå avis og det var til 170,- og det syntes jeg var billigt i forhold til hvad de ligger på normal. Jeg ville nemlig gerne have den Carry-krukke væk, som havde en lidt trist farve syntes jeg. 

Puha ellers sidder jeg hver aften og prøver at følge med i lektier og afleveringer og må desværre tilstå jeg kan simpelthen ikke nå det hele. Kæresten sidder faktisk også begravet i hans skole samt arbejde. Jeg trænger altså snart til noget rigtig mortid, men det må jeg vente med til skolen er slut, og det er den om små 2 uger. Korthuset kan virkelig vælte hos mig næste uge, da kæresten rejser til oktoberfest på mandag sammen med sine øl klubvenner. Det skulle de faktisk sidste år, men da jeg lige havde født og en veninde til en af fyrene også var sat deromkring, så måtte de vente til i år. Han glæder sig til at komme væk sammen med drenge og det syntes jeg kun er dejligt. Vi skal jo give hinanden plads, også selvom jeg må løbe det længere, nu hvor han ikke er hjemme. Hele huset kommer nok til at sejle, hvis jeg skal nå lektier og afleveringer. Vi må se, men glæder mig nu alligevel til om 2 uger, hvor det hele er overstået og tilbage til job og den vante hverdag.

I militæret lærte man hvis man halte efter i en march, så skulle man holde fast i den person som gik foran, så man ikke sank bagud. 
Sådan føler jeg det lige nu, holder fast i min usynlige makker foran, for lige om lidt er jeg i mål:)

10 kommentarer :

 1. De er også super flotte og din samling er da bare smuk :)

  SvarSlet
 2. Åh du er også hårdt spændt op for tiden.... Men som du selv påpeger, så er du det sejere når du kommer i mål... Du gjorde det, du holdt det ud og i "overlevede" alle.... Pyt da med om huset sejler, der er garanteret ikke andre end dig selv der bemærker det.....

  Og Vicki, dit køkken.... suk suk suk..... Jeg elsker det.... VIl så gerne ha ny bordplade på vores køkkenbord, vi har været i Ikea og kigge efter nogle for et par uger siden, og fandt faktisk en der minder lidt om jeres... Det ser så flot ud..... Elsker dine ting.... det gør jeg bare.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja glæder mig om en uge, så er det forhåbentligt slut med det stresseri... jo du har ret, det ligger desværre til mig at jeg helst vil have alt er på siden plads inden man skal sove og inden man går fra hjemmet....

   Louise lige OVER... spændende med den bordplade, vi skulle faktisk ikke have haft den metalting rundt om kanterne. De havde lavet en fejl og ville vi have faktisk betalt 11.000 for det og da de sagde de gerne ville betale det, var vi nok lidt for hurtige, men vi havde ikke så mange penge så derfor sagde vi ja. Fortryder det idag for det havde været et andet udtryk kækkenet havde fået hvis vi fået det andet. Men pyt de penge var tiltrængt:)
   Og tusinde tak:)

   Slet
 3. Sikke mange smukke farver! hvor ser det fantastisk ud!

  SvarSlet
 4. Det er bare sådan nogle lækre farver og smukt design.
  kate

  SvarSlet
 5. Så gider man da godt stå i køkkenet, med alle de skønne sager omkring én:-)

  Hold ud og hold godt fast i din usynlige makker. Det bliver en hård uge, men husk det er ok med nemme løsninger, fx. rugbrød, havregrød til aftensmad; så er der det mindre, at tænke på og måske mere tid til hygge..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla og ja der kan vi godt lide at være, selvom jeg ikke er en haj i køkkenet.... Ja holder godt fast og tak fordi du egentlig lige nævner det med rugbrød, havregrød osv, der fik jeg lige lidt mindre dårlig samvittighed...
   Det vil jeg gøre! Tak!:)
   Hav en god weekend:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |