Mit lange projekt....

fredag den 14. september 2012

Dagene flyver afsted for mig og ugerne løber forbi, det er næsten som om jeg ikke kan følge med selv. Lige nu er der tryk på og skal lige mærke efter om jeg kan følge med. Men midt i hverdagen og alle mine/vores gøremål har jeg været igang med dette projekt. En dag skal det ende til et juniordynebetræk til min lille pige, måske når jeg det til en julegave.... og måske ikke. Men det bevæger sig stille og roligt fremad og glæder mig til det skal syes færdigt. Mangler vist 6 stjerner og derefter en masse små, som så skal syes sammen til et helt stort stykke.
Men et lille udpluk af det jeg har nået, og så vil jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Hav en dejlig weekend:)

16 kommentarer :

 1. Hold da op for et projekt. Jeg er imponeret over din tålmodighed. Jeg har lavet bolde på den måde, men det er også det eneste - jeg ville få stress over et projekt, der tog så lang tid (bare kald mig utålmodig).
  Herhjemme er der også tryk på. Der sker for mange ting, og jeg er lidt bange for at gå glip af noget vigtigt, mens jeg sidder med næsen begravet i nogle af de presserende gøremål.
  Jeg vil glæde mig til at se det færdige betræk :)

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, nu må vi jo se hvornår jeg bliver færdig med det.... sådan er det nok bare med børn, den travle hverdag:) og ja du må have en del at se til efter den nye butik snart åbner. Så spændende og helt sikkert et besøg jeg skal næste gang vi skal hjem til Århus:)
   Hilsner Vicki

   Slet
 2. Nej hvor bliver det flot! Og sikke et arbejde. Fascinerende bare at sidde og kigge på det. Tror at det bliver rigtig flot!
  Må lige høre - den der vase på dit bord. Hvor er den fra? Den er simpelthen bare så skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Didde-Louise:) Håber det bliver rigtig flot.
   Svarer dig lige på mail om lidt, ellers er vasen fra Doktor House:) Den kan stadig købes:)
   Hilsner Vicki

   Slet
 3. wouw.
  Hvem der havde sådan en tålmodighed.

  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ved ikke om man kalder det tålmodighed, for det ligger bare og venter når der er tid:)

   Slet
 4. Det er skønt at skue!
  (ikke mindst fordi jeg selv er startet på et nyt seks-kant-tæppe - så er det rigtig fint at se at man jo kan komme langt!)
  Rigtig god lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg glæde mig til at se:) spændende med et tæppe:)
   Og tak i lige måde:)

   Slet
 5. for et flott teppe dette kommer til å bli!

  nydelige stoffer!

  fint å ha et prosjekt man kan holde på med innemellom :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) og ja lige præcis - et projekt der passes når tiden er til det:)

   Slet
 6. Sikke et stort arbejde, men hold da op hvor bliver det bare flot... Glæder mig til, at se det færdigt.

  SvarSlet
 7. Det bliver såå fint - fantastisk arbejde du har gang i!
  Her kende vi også alt til travle dage og evighedsprojekter - vi er kun mennesker - det må vi nyde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Line:) ja lige præcis, og med børn går tiden sikkert bare derud af. Men vi NYDER nu:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |