Familieskilt fra Liebe

mandag den 24. september 2012


Vi har egentlig fået vores navneskilt fra Liebe som vi bestilte i sommers. Jeg havde bestilt et til min søster i studentergave/20 årsgave og hun har ventet længe på sin gave. Skiltene kom for 2 ugers tid siden og nu hænger vores skilt endelig lige ved siden af døren. Der står nogle af vores efternavne og da vi skal giftes næste år, så skal vi faktisk snart tage stilling til, hvad vi begge skal hedde. 
Jeg er meget i tvivl om jeg skal tage min kærestes navn, nogle dage tænker jeg selvfølgelig skal jeg det! Men andre dage tænker jeg, nej det skal jeg da ikke, jeg skal da blive ved med at være mig... 
Vi må se hvad det ender med næste år og hvad den lille familie ender med at hedde, det er jo egentlig også ligegyldigt. Jeg har altid heddet noget andet end alle i min familie og vi har alle heddet nogle forskellige navne, så det er "normalt" at man ikke SKAL hedde det samme, eller også så har det ikke haft så stor betydning for mig, om jeg hed det samme eller ej. 


Uanset hvad det ender med navne, flere børn, så kan vores nye fine Liebe familieskilt følge os altid, for det er børnenes efternavne som står på skiltet, hvilket jo også er nogle af vores efternavne:)

Hav en dejlig mandag:)

13 kommentarer :

 1. Sikke et skønt, skønt navneskilt! Det anede jeg ikke man ku' få - ryger på ønskelisten med det samme :-)

  SvarSlet
 2. Årh hvor er det bare fantastisk fint!

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så lækkert :-). Jeg har også et på min ønskeliste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Liebeting er bare så skønne og kan godt forstå den er på listen:)

   Slet
 4. Hvor er det bare flot. Jeg vidste heller ikke, at man kunne få det. Jeg skal da vist kigge nærmere...

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du gøre, den er bare så skøn eller de begge jeg har købt:)

   Slet
 5. Svar
  1. Ja så fine ting hun laver Susan Liebe:)

   Slet
 6. Jeg har også tænkt mig at vi skal have et sådan skilt, har aldrig haft navneskilt på døren, så når vi nu har sølvbryllup til næste år, må det vel være på tide ;-)

  Vi har beholdt vores egne efternavne, da vi ikke kunne se noget smart i at en af os skulle skifte. Har dog overvejet om vi skulle have begge navne med bindestreg evt.
  Børnene har jo begge navnene, så måske ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den må da på listen og et kommende tillykke herfra;)
   Det med navne er svært syntes jeg.. og jeg aner ikke hvad vi gøre:)

   Slet
 7. Åh, din heldige kartoffel altså :) Det er SÅ smukt så smukt, det skilt! Jeg kan godt følge dine overvejelser omkring navn og skal-skal ikke... Men uanset havd du vælger, vil du jo altid være DIG :)

  Og tak for din søde søde kommentar hos mig i dag.

  Kram fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men jeg måtte bare eje det.... og ja du har ret, syntes bare det er underligt hvis man bliver kaldt ved et andet navn.
   Selv tak søde Betine:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |