WEEKEND.....

fredag den 31. august 2012For snart 3 uger siden var jeg inde i byen på en hyggeveninde tur og fik brugt nogle lommepenge. 

Vi kom forbi et loppemarked lige ved siden af Rundetårnet og fik købt en fin lille juleengel, måske et nyt samleobjekt... vi må se hvordan hun svinger med julepynten.
Så var vi forbi Liebe og det er klart en af mine yndlingsbutikker, der blev købt nogle knager ud til toilettet og vores 2 køkkenskabe. Et ønske jeg har haft længe, men man ønsker sig jo hele tiden noget ik?
En lille vandmelon Sonnyangel kom også til samlingen og har en del nu, der sidder rundt omkring hjemmet. 
De gør mig altså bare glad, når jeg kigger på dem og hvad jeg kan huske, så har jeg altid samlet på små dimser.

Miffy fik vi af min familie fra Chile og tror ikke den er vist her på bloggen før, kun på instagram - men er den ikke skøn! Den lille kanin er jeg simpelthen så vild med. Elsker bare farverne og alle fortællingerne, jeg ved ikke om det hænger sammen med barndommen, fordi jeg kan huske den derfra. Men sød det er den altså.

Rigtig god weekend til jer alle sammen, idag har jeg nemlig taget en fridag og prøver at få syet lidt projekter, som har ligget alt for længe og kigget på mig:)
Måske bliver jeg færdig...3 kommentarer :

 1. Vicki du har så meget lækkert nips og dimser:-) Er misundeligt på de fine Lotus salt / peber og den lille skål.
  Jeg er på udkig efter en underkop til at stille et bloklys på til spisebordet:-)

  SvarSlet
 2. Hvor skønt med en fridag!
  Rigtig god weekend til dig og dine

  SvarSlet
 3. hvor fint vicki, elsker at kigge på alt dit nips ;)

  god fridag og weekend til dig

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |