Skønne skønne nye puder til sofaen....

mandag den 6. august 2012Da vi kom hjem fra ferie lå der en pakke fra Ditte-Louise og 2 skønne puder lå klar til at indtage sofaen og hold op de er flotte.....Tusinde tak Didde-Louise. Jeg har længe set sådan nogle puder rundt omkring blogland og var helt forelsket i hendes, så da der blev spurgt til en byttehandel slog jeg til:)

Planen er at male flere kugler til halskæder, men om det bliver gjort det ved jeg ikke... tiden begynder at blive knap og min barsel slutter snart. Denne uge står på familiebesøg fra Chile, min farmor Mama Lola kommer til Danmark og det er 12 år siden jeg sidst så hende. Min 2 tanter kommer også og den ene så jeg også sidst for 12 år siden og den anden må være snart 20 år siden. De skal bo hos os og vil bare nyde hvert et øjeblik med dem. Selvom det er lang tid siden jeg sidst har set dem, føler jeg mig meget knyttet til dem og de har en stor plads i mit hjerte.

Hav en dejlig dag alle sammen og nu står den op rengøring:)


Holder lige en uges stilhed på bloggen måske, eller også kan I følge mig på instagram. Hedder Mamaloladk.

12 kommentarer :

 1. Selv tak :-). Jeg er glad for, at de faldt i god jord.

  SvarSlet
 2. Flotte puder kan godt forstå du er glad for dem:) hvor lyder det skønt med besøg fra familie man ikke går set så længe :)

  go dag eller rettere uge til dig nu hvor der bliver stilhed ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine :)) elsker at følge dig på din fine blog

  SvarSlet
 4. Jamen de puder er da også bare viiildt flotte. kan godt forstå, du er glad for dem. Skønt med familiebesøg :)

  SvarSlet
 5. God fornøjelse med familiebesøget :)

  SvarSlet
 6. Elsker dine sofapuder - meget misundelige. De er smukke, dekorative og alligevel enkle.
  Og held og lykke med jeres familiebesøg - skønt at blive genforenet fysisk efter så mange år og fedt at du stadig kan knytte dig så tæt med den store afstand!

  God dag

  Knus Line

  SvarSlet
 7. Nej hvor er det skønt du får besøg! Halvdelen af min egen familie er også i Chile og det er ikke det nemmeste i verden, når man så gerne vil være i nærheden af hinanden. Håber i får en skøn ferie sammen :-D

  Kh Frk. Hansen

  SvarSlet
 8. Didde-Louise laver du puder på bestilling?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Didde-Louise som har svaret ved den første komentar, tryk på kommentaren og du kommer over på hendes blog:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |