Så er jeg tilbage igen....

torsdag den 16. august 2012Kronborg SlotMit smukke arvering fra min farmor.


Sidste uge kom min familie fra Chile på besøg og dem har jeg ikke set i meget lang tid og hvor var det altså bare dejligt. Vi har været hele København rundt og set alle seværdighederne og hvor er Danmark bare flot og sikke en historie vi ejer. 
Det har været en intens uge og følelsesladet - jeg er rigtig lykkelig over at have fået muligheden for deres besøg og det er min mor som har sørget for det hele. Min situation er sådan at min rigtig far bor i Barcelona og ham ser jeg ikke så tit, så har jeg haft en far mere herhjemme i Danmark som har været der for mig lige siden han kom ind i mit liv. 
Bare det at min farmor (Mama Lola) og mine 2 tanter kom til at møde min anden far og min lillesøster var bare dejligt og selvfølgelig Christian og børnene også. 
Tusinde tak til hele min familie og mor du er altså bare dejlig. Nu ved jeg du læser med på bloggen en gang i mellem og når du læser dette, så skal du vide at jeg elsker dig meget højt og tak fordi du fik dem til Danmark. 

Jeg har nydt hvert et øjeblik sammen med dem og inden min farmor rejste fik jeg hendes ring som jeg kan huske hun altid har gået med. Det føler jeg mig meget beæret over og mit første arvestykke - den vil jeg passe på for altid og tænke på hende.

også lige en WHAT... for lige om hjørnet fylder lille Alba 1 år.... og hvor blev alt den tid af? 

God torsdag:)

6 kommentarer :

 1. Dejligt at få et indblik i dit besøg på Instagram-og nu også her. Jeg får da helt lyst til at lege turist i mit eget land:-) Den er superfin din ring, og sikke en smuk tanke at lade dig arve den- pas godt på den! Hilsner her fra...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja instagram er også meget rart:) ja det må du gøre, der er virkelig meget historie og kunne ikke lade være med at tænke over Kronborg Slot... alt det der er forgået - så spændende:)
   Tak og ja er utrolig glad for den og skal nok passe meget godt på den.

   Slet
 2. åhhh hvor er du sød, jeg blev helt rørt over det her indlæg... Ikke fordi det er til mig, men fordi den viser en side af dig som bare er så skøn....

  SvarSlet
  Svar
  1. Smukt! Jeg bliver også en lille smule rørt - sikke et smukt og dejligt besøg du har haft. Og fin ring du har arvet - pas på den! En dag skal din store pige, på snart 1 år, arve den fra dig!!

   Knus Line

   Slet
  2. ved ikke hvorfor man kan ikke svarer på din besked Louise - altså under dig.
   Men tak:) min mor er dejlig og gør mange ting for min søster og jeg. Det sætter vi meget pris på også vores far - han gør også alt:) dejligt med sådan nogle forældre:) vi er heldige:)

   Tal Line og ja et rigtig dejligt besøg og det har været savnet og jeg skal nok passe rigtig godt på den ring. Den er jeg så glad for og kan måde den vokser mere og mere på min finger:) og ja Albamusen skal arve den en dag og sikke en historie:)
   Krammer til jer begge:)

   Slet
 3. Jeg har det fuldstændig som Louise.... Nååårh, hvor er du altså sød!

  Stor krammer fra mig!!!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |