Nyt legetøj....

lørdag den 4. august 2012

Denne her lille smarte sag kom med posten igår og jeg har glæder mig til at få lidt tid til at undersøge den nærmere. Det er den nye smartphone fra Sony - ved navn Sony Xperia Go og den skulle kunne tåle lidt af hvert. Der står i informationen som lå med telefonen, at den kunne ryge i vandet og klare sig i op til en halv time. 
Man kan bage med den samtidig med at jeg kan SMS med mel på fingrene eller tabe mobilen ned i melbøtten. 

Jeg må indrømme min interesse var stor til at få undersøgt den telefon og jeg har tit mistet nogle opkald, fordi jeg netop ikke ville have min telefon blev beskidt. Så det var lidt en grænse at give den "nye" mobil lov til at blive beskidt. 

Jeg har taget nogle billeder af Noah og mobilen, hvor den bliver dejligt snavset og fedtet samt et billede hvor jeg "taber" mobilen ned i min melbøtte. Puha jeg havde lidt svært ved at give slip på mobilen da den skulle ned i melbøtten og har derefter taget billeder fra mobilen i snavset tilstand. Så har I mulighed for at se kvaliteten trods den strenge udsættelse fra familien.


Disse billeder er fra mit eget kamera
OBS.... nu tager jeg billeder fra den nye mobil.


Jeg er meget overrasket over hvor flotte billederne er blevet trods at telefonen lige har ligget i en melbøtte og har haft snavset kridt finger over sig.
Så alt i alt så syntes jeg at telefonen levet op til sine flotte løfter.
Dette er et sponsoreret indlæg 
og min holdning til mobilen er min egen. 

2 kommentarer :

  1. Det er da ikke dårligt lige at få foræret sådan en sag! ;-) Den ser lovende ud og den tager rigtig flotte billeder. Men jeg ER og BLIVER Applefan, så selvom min iPhone er et skrøbeligt og til tider humørsygt individ (ligesom Steve Jobs!) så er jeg den for evigt tro. :-)

    SvarSlet
  2. Sikke da en lækkerhed du fik lov til, at teste. Dn tager nogle skønne billeder!

    Men jeg er også Apple fan! <3

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |