Ferie #3

fredag den 3. august 2012Drengene på vej ud at svømme.

Mit nye lange kreative projekt er skudt igang.
Børnene fik lige en bådtur.
Så smukke solnedgange pga det fantastiske vejr.


Hyggeligt med nogle venner på besøg en enkel dag.


Endnu en omgang ferie billeder og jeg længes allerede efter ferie med mine guldklumper og den store guldklump igen. Underligt at tænke på at næste sommer er Alba og Noah det større, vi skal giftes, manden skal løbe et marathon i Berlin, jeg bliver  færdig med min uddannelse og vi vil gerne se om vi kan flytte. Tænk at der kan ske så meget.... ikke underligt at mange siger at 30erne går så hurtigt.


Nu er lille pigen også afleveret i vuggestuen for første gang alene og skal prøve at sove derover. Så moren sidder klar til at komme løbende hvis der er noget. Men underligt at være for sig selv og ikke skal lytte om hun nu er vågen eller har gang i Pacos mad, nej nu er det bare telefonen som skal være klar hvis de ringer. En underlig fornemmelse lige pludseligt bare være mig alene hjemme....
Hav en dejlig dag alle sammen:)8 kommentarer :

 1. Dejlige billeder Vicki.
  Selvom mine guldklumper er lidt ældre sidder jeg også med telefonen, klar til at springe ud af døren...jeg synes ikke rigtig jeg kan tage mig sammen til at gå i gang med noget, for hvis nu jeg bliver afbrudt om lidt (det gør jeg næsten med garanti ikke, for det går SÅ godt).
  Man kan ikke lade være med at være sådan lidt vemodig ovenpå en dejlig sommer med masser af familie-tid..men det er nu også dejligt at være på job/uddannelse og føle at man også er noget andet end mor...
  Håber I har det godt?
  KH Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia:) Nej lige præcis... hader nemlig at blive afbrudt og ventede at gå igang med noget til jeg regnede ud at hun sov derover.
   Det er lidt af en kold tyrker at lande i hverdagen igen og ja det er også rart at føle man er mere end mor og bare er sig selv;)
   Vi har det dejligt og jer?

   Slet
 2. Ja, det er underligt pludselig at sidde derhjemme helt alene.. Og lige om lidt er hverdagen bare i gang.. Tiden går bare så stærkt (også selvom jeg ikke er i 30'erne :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er underligt. Var du startet arbejde? eller hvordan, det kan jeg nemlig ikke huske. Håber alt vel hos jer?
   Og ja hvis man har småbørn så flyver tiden altså bare:)

   Slet
 3. Ja og det bliver ved med at føles underligt, begge mine tager på højskole til september, og så sidder vi to "gamle" her og skal finde ud af bare at være to igen. Men stadig med telefonen klar til at hjælpe, hvis de skulle få brug for det. ;-)

  Skønne feriebilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja puha altså.... Tænker også det bliver mærkeligt når de ikke er der længere og man skal finde hinanden igen:) og tak:)

   Slet
 4. Sikke nogle lækre feriebilleder, det ligner en rigtig familieferie med masser af hygge og nærvær.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og give away

  Mvh Elisabeth
  http://missionidealvaegt.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Håber alt er gået godt med vuggestueopstsrt.. For min skyld kunne barslen også godt vare en anelse længere:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |