En god ting når lillesøster holder fødselsdagsfest...

onsdag den 29. august 2012Lidt billeder af nogle af gaverne som lille trolden fik i fødselsdagsgave. Noah fik lov til at pakke hendes gaver op og han elskede det. Nu håber jeg ikke, at han tror han skal gøre det hvert år, så bliver lille pigen nok ikke helt tilfreds. Underligt at tænke på hvor meget Alba kommer til at forandre sig gennem årene, for det har Noah ihvertfal siden hans første fødselsdag.

Jeg fik lige en lille reminder igår, at man virkelig skal sætte pris på hvad med har og leve livet, mens man kan. Det syntes jeg egentlig også vi gør, vi ville ikke vente med at få børn til alt var perfekt med uddannelse, hus, bil og penge. Nej vi lever hver dag som var den sidste og det er jeg glad for.
Jeg syntes Christian og jeg har haft nogle få alvorlige reminder gennem de 9,5 år vi har været sammen. Det har gjort at jeg sætter ekstra pris på hver dag sammen med dem. Der er heldigvis ikke sket noget alvorligt, bare lige en lille reminder om, at livet er skrøbeligt og man skal virkelig sætte pris på det!!!

Pas på jer selv:0) og hav en dejlig solskins onsdag:)


3 kommentarer :

 1. Ja nyd livet hele tiden - hver dag. Det er så vigtigt! Skønne billeder af skønne stunder!!

  SvarSlet
 2. Livet er uvurderligt, og vi skal passe godt på os selv og vores kære. Det er nok sundt nok at blive mindet om nogle gange, selvom det ikke er sjovt, når det står på.
  Skønne billeder i øvrigt :)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder og stort tillykke med lille Alba! Det ser ud til at hun blev fejret med manér. :-)

  KH

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |