Slut prut finale

tirsdag den 3. juli 2012


Jeg træder ind i en uge med lidt ensomhed.... ej det gør jeg ikke men alligevel. Min meget tætte veninde som også har gået på barsel skal tilbage til virkeligheden og hold k.... hvor jeg kommer til at savne hende og den lille mand. Det er lidt underligt men vi har jo næsten set hinanden hver dag og jeg har jo en bedre halvdel herhjemme, men hun er altså også blevet lidt af en bedre halvdel for mig.
Det er en tid vi aldrig får igen og vi kommer ikke til at se hinanden så meget som denne her tid, for når hverdagen begynder så har vi jo travlt. 
Men ingen tvivl om at denne her tid sammen med hende vil jeg altid kigger tilbage på med et stort smil, det har været en rigtig dejlig barsel sammen med hende og de to små. Jeg kommer til at savne dem indtil jeg selv skal starte på job igen. 
Alba skal dog over til hendes lille mand 1 august i vuggestuen, så de to fortsætter hyggen lidt endnu.
Snart går familien på ferie og det bliver rigtig dejligt og så hedder det snart august hvor jeg får min familie fra Chile på besøg og det glæder jeg mig MEGET til. Jeg har ikke set min farmor og faster i 12 år og selvom jeg kun har set dem få gange så føler jeg mig meget knyttet til dem.
Men puha snart er barslen slut og tilbage til den virkelig verden, det bliver nok meget godt i sidste ende.... eller hvad?2 kommentarer :

  1. Jeg skal selv først starte midt i september, og Karen i dagpleje 1 september - men uffff!!! jeg glæder mig ikke.... nyder virkelig også tiden her hjemme!!!! lidt for meget måske ;-) ha ha

    SvarSlet
  2. Min barsel med Alfred sluttede 1.6., eller det vil sige at jeg afbrød den for at starte i job, og S..T hvor var det hårdt! Det er det stadigvæk...jeg savner ham her dag og tænker mange (MANGE) gange i løbet af dagen på ham. Det er nemlig rigtigt, man får aldrig den tid tilbage, så den skal nydes til fulde! Han er startet i vuggestue og han elsker det heldigvis! Men selvom jeg kun har været tilbage på arbejdsmarkedet i lidt over 1 måned nu, glæder jeg mig helt vildt til sommerferie om 14 dage...så skal jeg bare snuse til og holde om min baby!

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |