Så er vi færdige...

fredag den 13. juli 2012
Så er det sidste hjørne i vores hjem færdigt og nu kan jeg sige at jeg er tilfreds med vores lille hjem og elsker at være hjemme. 


Vi har boet her i 5 år og det var helt nyt da vi flyttede ind, det vi havde var en meget lille opsparing hvilket ikke dækkede mere end en sofa og nogle småmøbler plus det vi havde fra den lille lejlighed. Vi kom fra at bo på 37 kvm til 95 kvm det blev lige pludseligt meget stort for os. Pengene hang ikke på træerne, men det kunne lige køre rundt med mig på SU og manden på job. Jeg kan huske jeg sad 1 år efter vi flyttede ind og følte mig slet ikke tilpas i det lille hjem og besluttede at nu ville jeg tage et rum af gangen og indretning måtte komme snigende, når man ikke væltede sig i penge. 
Nu 5 år efter er jeg rigtig glad for vores hjem og elsker at sidde i hvert hjørne af det. Det er måske lidt anderledes end normen og farvrigt, men VI elsker det og det er jo det vigtigste.


Naboens børn gik helt i stå en dag, da de kom ind på Noah og Albas værelse, de stoppede helt og kiggede bare rundt..... Selv de voksne bliver også helt forgabt og det er da lidt sjovt også.
Så alt den arbejde er vi helt tilfreds med herhjemme indtil vi rykker videre og så starter vi forfra... måske næste år trækker vi pløkkerne op og rykker videre til noget større og til en ny by - vi må se hvad fremtiden bringer os.
Rigtig god weekend29 kommentarer :

 1. Jeres hjem ser bare vildt hyggeligt ud - og hvor dejligt at det nu føles helt færdigt :)

  Ja, man må ofte tage det lidt ad gangen med indretningsidéer og investeringer - det er nok de færreste der har råd til at virkeliggøre alle idéer på én gang ;)

  Ønsker dig en dejlig dag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mirjam
   Tusinde tak:)ja det er dejligt og lidt underligt at man ikke har et hjørne at begynde på.
   Ønsker også jer en dejlig dag og weekend:)
   Hilsner Vicki

   Slet
 2. Det er bare SÅ fint! Så flot og gennemført..
  Måske det også bliver hurtigere for Jer at falde til næste gang, nu hvor stilen og mange af tingene er faldet godt på plads...
  Glæder mig til fortsat at følge med på sidelinjen
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Pernille og håber også det bliver nemmere næste gang:)og god weekend til dig også:)

   Slet
 3. Fantastisk... vi har boet i vores hus i over 20 år (gisp!) og jeg tror aldrig jeg har følt at" nu er vi færdige"... der er altid liiige noget!
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. PS! Jeg er vild med pacman-borten : )

   Slet
  2. Ja det er dejligt og "helt" færdige bliver vi dog nok aldrig for har stadig ideer i hovedet som skal gennemføres, men hjørnerne er ihvertfal væk:)
   Pacmanideen har jeg set et sted på nettet, men kan bare ikke huske hvor.
   Har tænkt på det længe og syntes det passede perfekt ind til børnene når de skal have ren ble på:)

   Slet
 4. Det er bare fantastisk fint hjemme hos dig Vicki, sys også den der pacman er en skæg ide... helt vild.... Hvis jeg nogensinde får en baby igen, så skal jeg huske den ide...

  Og de der æsker, dem skal vi da ha netto til at sælge igen, og det kan kun gå for langsomt da!!!!

  Rigtig go weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak LOuise:) Jeg har set det på nettet for lang tid siden - kan bare ikke huske hvor, men syntes det ville passe perfekt ind til puslestedet:)

   Ja KOM NU NETTO.......

   Go weekend søde Louise:)

   Slet
 5. Ja jeg er os vild med jeres hjem - elsker alle farverne, det er bare så hyggeligt!!!

  SvarSlet
 6. Kender det. Vi har købt os et lille hus, nu her mens priserne er til at have med at gøre. Men da jeg også er på SU, må indretning og istandsættelse vente og komme lidt efter lidt. Her er ikke kønt, men man kan da leve i det. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lola:)
   Ja så kender du det og ja det andet er også vigtigere:)
   Pøj pøj med læsningen:)

   Slet
 7. Jeg kan godt forstå du er glad for det, det er super fint:-)

  SvarSlet
 8. I bor simpelthen så lækkert og unikt. Knald på farverne - tænker det må være svært at være i dårligt humør hos jer :-)

  Er også vild med Pacman - har du malet eller er det wallstickers?

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja der er en masse farver:) Jeg bliver glad af farverne og det kan da kun smitte.

   Det er wallstickers som jeg har selv har klippet. En på trendsales sælger i ark hvis det var noget:)
   Go weekend til dig også:)

   Slet
 9. Super lækker indretning og skønne farver.

  SvarSlet
 10. Dit hjem ser så smukt ud! Du er helt sikkert en af dem, som jeg kigger over skulderen, når jeg skal indrette her hjemme. Personligt, hyggeligt og lækre farver - sådan vil jeg også bo. Nu har vi boet i dette hus et år, og jeg har det som dig. Et rum/et hjørne af gangen. Og det hjælper lige så stille på det nu. Vi er på vej til at få et hjem, og ikke bare et hus.
  God weekend til dig også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Didde Louise og en rigtig fin kompliment:)den er jeg glad for:)
   Ja det er nok sådan alle måske gør - et rum af gangen. Og ja det tager tid at skabe et hjem og specielt sit eget:)
   Glæder mig til de puder - de er for skønne:)

   Slet
 11. Der ser SÅ hygsomt og rart ud hos jer Vicki og alle de farver er bare så skønne...jeg ved nøjagtig hvad du mener med at indretningen må komme snigende hen af vejen. Vi har heller ikke en masse guld på kiste bunden (den er mere sårn lidt...tja...TOM i det!!:-) Og så har jeg klunser-hjerte, så jeg kan slet ikke lade være med at gå og samle alt muligt gammelt ragelse og shine det op....ting med historie og kant. Min mand siger at vores hjem ligner et loppemarked. Jeg er da lige glad. Jeg ved at han elsker det inderst inde. Og jeg synes mere det ligner Villa VilleKulla. Og hvem ville ikke gerne bo dér:-)
  Tak for touren, den var skøn:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Malene:)
   Hyggeligt at vi kan følge hinanden inde på intragam:) Tusinde tak for din søde kompliment. Vil dog lige sige at største delen af vores møbler også er loppefund og gamle møbler. De er blevet malet om og blevet "pyntet". Den kommode som er inde på børneværelset har fulgt mig fra barndomshjemmet, min tid i militæret, min tid på Nørrebro, min tid da det kun var Christian og jeg på 37kvm og nu i vores hus inde hos mine børn.
   Igen tusinde tak:)
   Kram

   Slet
 12. Så fedt altså - gennemført. Har længe haft lyst til at lave de æsker, og så med den lukning. Har set dem flere steder her i blog-land, men nu kan jeg pludselig ikke finde dem nogle steder.

  Må jeg have lov at linke til dine billeder af æskerne fra min blog (pigeriprovinsen.blogspot.com)?

  Mvh. Anne Sofie

  SvarSlet
 13. Elsker dit hjem, søde Vicki...:) Jeg er bare heller ikke hjemme i vores hus lige nu.. Kæmper en kamp, men tror det er fordi jeg ved det er midlertidigt, da vores drøm er noget andet og større... Men det kan man jo ikke gå og vente på altid....;)
  Ville adoptere meget fra jeres hjem uden indvendinger - der er så meget fint..;)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |