Lidt nyt herfra.

søndag den 17. juni 2012
 Alba har fået så mange tænder, de vælter frem...

Andemor som står og holder vagt for sine små ællinger... ikke så underligt hvorfor man som mødre kan opfører sig sådan overfor sine små....


Sidste uge har bare stået på hygge, nyder bare at gå hjemme med lille pigen og dejligt der er 2 måneder endnu til jeg skal starte på job. 
Jeg er begyndt til body pump og styrketræning igen og hold k.... hvor er det dejligt. Jeg trænede meget inden jeg ventede Noah, trænede op til politiets optagelsesprøver og jeg elskede det. Men efter jeg fik Noah træk hjemmefronton bare for meget og ville hellere være hjemme og hygge med min lille familie. 
Tanken om alt den træning der skulle gøres velvidende om at der snart ville komme en lille ny det gad jeg bare ikke, men nu er jeg gået igang igen og sammen med en dejlig veninde, så kan vi også losse hinanden afsted:D
Det er simpelthen så dejligt at føler sig som sig selv igen og min krop trænger nok også til det efter 2 graviditeter....


Hav en dejlig søndag:)
6 kommentarer :

 1. Sikke dejlige billeder Vicki! Fedt med nyt kamera, må man sige.
  Vildt Alba allerede har så mange fine bisser. Her har Filuca kun 2 i undermunden. Men de kan susme godt bide til, skulle mors bryster hilse at sige;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Julie:) Ja hun har 8 tænder nu.... hun ender jo med et helt tandsæt til hendes fødselsdag:) Ja det gør ondt, jeg er godt nok stoppet med at amme, men hun gjorde det også:)

   Slet
 2. Åh din Esau vase er smuk! Sådan en ønsker jeg mig, for den er da bare for lækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Didde-Louise - det kan jeg godt forstå den er bare skøn:)

   Slet
 3. Skønne billeder af lidt af hvert!
  Det er SÅ fedt at få brugt sin krop...og få noget MOR-tid ikke mindst ;) Her er det ved hjælp af løb (selvom jeg er lidt sløv p.t.) og spinning, og jeg ELSKER også når jeg har været afsted.
  Jeg synes også det er vildt med bisserne. Marie har også kun to (men har samme body, hehe).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina:) Ja lige præcis - det er bare skønt medd skønt på:)
   og man kan jo ikke leve uden HM:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |