Jeg leger med mit nye kamera...

søndag den 3. juni 2012


Jeg leger med mit nye kamera og hvor er jeg bare lykkelig for det.... tænk en ny verden der har åbnet sig og billederne bliver jo bare så MEGET flottere. Man er jo kun lige startet, men tanken om at det kun er begyndelsen og at der findes mange ekstra udstyr til det.... spændende spændende, men i første omgang skal jeg lige lære det her at kende inden jeg hopper videre til noget mere teknisk. 
Kan man se jeg kan lide at tage nærbilleder....
Ellers en slap-af-weekend med togbane i den ene ende af stuen og Albas legetøj i den anden... tænk at de unger kan fylder så meget. 
Om aftenen for tiden så er jeg helt bombet, jeg orker ikke at lave noget som helst. Hvilket jo også resultere at det kreative ikke er der lige nu. Jeg har masser af projekter jeg gerne vil gå i gang med, men energien er der bare ikke. Det vender lige pludseligt og så er jeg ikke til at stoppe:)


Vi har også været på besøg hos min far som er flyttet ud på landet, altså helt ud på landet. Der skal han bo lige nu og bedsteforældre var også på besøg og jeg fik en buket med fra farmors have og den er bare flot, de har altid så mange flotte blomster i haven. Så den står og pynter i kanden som jeg fik i gave af min lillesøster. Bonderoserne er mine yndlings og de måtte købes hjem til huset selvom det ikke stod på indkøbssedlen:)
(kæresten forstår ikke hvor der overhovedet skal købes blomster)


Hav en dejlig søndag:D12 kommentarer :

 1. Tillykke med kameraet :) Så fik du endelig et, hva' :) Kan se, du endte med en anden model end mit, men jeg kan se, at det tager nogle rigtig flotte billeder?
  Har du prøvet at fifle med billederne i picasa eller lignende - det er rigtig fedt at lege med billederne bagefter. Også selvom de er super flotte helt uden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anna:) ja mine forældre købte et andet et og hold da op hvor er jeg bare glad for det... sjovere at tage billeder nu:) Ja det har jeg altid brugt det program - det er super godt:)
   Håber alt går vel hos dig:)

   Slet
 2. Tillykke med kameraet ;O)

  Jeg har også lige fået et nyt - tror det er helt magen til dit.

  Jeg leger på livet løs og jeg elsker også de smukke nærbilleder det nu er muligt at tage ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og i lige måde:) det er jo fantastisk godt:)

   Slet
 3. Ordet billeder får pludselig en helt anden betydning når man har et lækkert kamera.
  Har selv et rigtigt lækker Nikon, som gør det til en fornøjelse at fotografere.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis Mona:) elskede det også før, men det er sjovere nu:)

   Slet
 4. årrrrrr lækkerhed med mere lækkerhed på.... så smukke billeder du tager.... altså... Jeg må ønske mig sådan et kamera... det må jeg bare....

  Og det første billede, sikke en lækker hylde der ses der i baggrunden, den må du da lige vise lidt flere billeder af... og så øjner jeg også dine smukke kreationer på skabet.... glæder mig MEGET....

  Go søndag skønne pige

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan et må du have dig Louise - det er guld værd. Simpelthen så flotte billeder man kan tage.

   Det er ungernes sengetøj som ligger på den hylde - og ja den hænger der til dig:) nu skal jeg bare på posthuset og så er den på vej:)

   God aften Louise:)

   Slet
 5. Ja det er bare super lækkert med et godt kamera. Jeg fik mit i december, og jeg er SÅ glad for det :)

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er bare så glad for det og ja det tager virkelig flotte billeder:) Så er der jo mange man kan spørger hvis jeg ikke lige kan finde ud af det:)

   Slet
 6. fantastiske billeder.

  jeg er dybt imponeret over den fine togbane din søn har bygget :)

  SvarSlet
 7. Tak Lotte:)
  Moren har godt nok hjulpet med togbanen....:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |