Dagene går...

fredag den 8. juni 2012

Dagene flyver afsted og jeg kan egentlig ikke helt følge med selv. 
Vi har været en tur forbi børnehaven til hyggedag sammen med Noah og de andre børn og deres forældre. Det er bare så dejligt at være nået dertil, hvor Noah har fået venner og han stolt viser vise sig frem og vennerne, men hold da op hvor føler man sig lige pludselig så voksen:)Jo jo jeg ved jeg lige er blevet 30... meeen føler mig nu stadig ikke helt SÅ voksen, selvom man står med 2 børn, bil, hus og vovse:)


Min ipad er landet til hjemmet og hvor er den bare skøn.... den er bare dejligt og vi er allerede blevet rigtig gode venner. Jeg har jo fået så meget nyt legetøj, at det kreative er sat lidt på standby og ja så er lysten der heller ikke lige nu. En masse projekter som bare ligger og venter og vil egentlig gerne, men når ungerne er lagt, så er energien der bare ikke lige. Det eneste jeg har lyst til og orker er at ligge på sofaen og dase... ja lidt kedeligt, men håber snart det vender igen...
Og ja så er Liebe-skiltet kommet op og det er jeg helt pjattet med, så fint så fint det er:)


Rigtig god weekend til alle:)

3 kommentarer :

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Super fedt skilt!

  Kan se i også hat samlet jer lidt toy story figure. Hvor har i fået fat i woddy? Vi har ledt land og rige rundt efter den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super fedt:)
   Woody er købt hos amazon.uk - der har de alt og det er også der vi har købe alle hans legetøj fra Toy Story, men så de havde det i Disney butikken i kbh hvis du kommer der forbi:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |