Tak Tina og en på opleveren....

tirsdag den 22. maj 2012

En flot og rigtig pastel farvet kuglelys er landet i hjemmet og den er rigtig fin. Det er Tina som har lavet den og det var faktisk et projekt min veninde og jeg havde liggende længe. Men vi kunne aldrig få hjælp til det med kuglerne og spurgte Tina om hjælp og det ville hun gerne. Tusinde tak for det Tina:)
Den på sofabordet er vores og den gule er min venindes. Tænk lige nu ved jeg ikke lige hvor den skal være..... den bliver flyttet rundt. Jeg/vi har simpelthen så mange pynteting og jeg ønsker mig altid mere enten til jul eller fødselsdag.... og så køber jeg sikkert også mange ting i løbet af et år:)
Men indtil nu bliver den flyttet rundt og nu er det ikke lys der bliver tændt så meget af, så den ligger og gør sig selv:)


Lille pigen er på toppen igen og i går var vi i tivoli med min veninde og vi havde rigtig barselhygge med vores 2 små.
Vi fik lige en på opleveren, da vi sad og fik en is mens ungerne tog sig en lur.
Jeg spottede en masse blitz og op af bakken kom Bill Clinton gående og vi nåede lige at få et billede af ham:)
Jeg syntes det er vildt at man har set ham - for det første så er han en gammel amerikansk præsident og tænk alle de beslutninger han hat truffet som præsident..... og alt det offentligheden sikkert ikke ved.... så spændende. Det var jo et stykke historie som gik der og en stor bid af slagsen:) Ham er jeg glad for at have set:)


Jeg var vist ikke den eneste som var ude at lufte den lille....


Tak for jeres søde kommentarer med lille Albapigen:)

God tirsdag til jer alle sammen:)

6 kommentarer :

 1. Super flot kuglelys - det er så godt ud... skal vist høre hende Tina til, om hun laver flere :-)
  Din blog er rigtig fint, elsker farverne.
  Tjek gerne min blog kreabondegaard.blogspot.com er helt ny i blogverdenen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du vist og ja den er rigtig flot:)
   Jeg må da lige en tur ind til dig:)

   Slet
 2. Ej hvor er de flotte.... jeg havde bestemt også overvejet om jeg skulle bestille en, men jeg aner (ligesom dig) simpelthen ikke hvor den skal stå... så jeg lod fristelsen stå :-) :-) Men smukke er de bare....

  Dejligt lille Alba pigen er frisk igen, det glæder mig at høre.... Og spændende med halskæden, den glæder jeg mig virkelig til :-)

  KNus til søde dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er smukke... planen var egentlig sofabordet, men Noah kan ikke lade vær med at lege med dem.... så de smitter af.

   Jeg er igang med at male:)

   Knus

   Slet
 3. jeg er vild med lysestagerne.

  skønt at den lille trold er frisk nok til en tur i tivoli :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er fine:)

   Og super dejligt med sådan en tur:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |