Nye vaser til min Lyngby samling

tirsdag den 8. maj 2012

Nye Lyngby vaser til samlingen og har lige fundet ud af at jeg samler på de creme farvet... troede hele tiden det var det helt hvide, men den høje på billedet er den rigtige hvide farve, Måske jeg sælger dem, hvis jeg finder en 15cm creme og til fornuftig pris:) Disse 2 vaser har jeg fundet til gode priser, så det er dejligt:) 
Christinas smukke vaser passer jo også perfekt til Lyngby samlingen og ville ønske hun lavede flere for jeg er helt forelsket i dem og rigtig glad for dem:)


Dagene flyver simpelthen derud af og jeg nyder bare de 2 unger hver dag - vi leger og hygger og der er bare dejligt. Jeg har sagt det før, men jeg elsker at gå hjemme med de 2.
En tid der aldrig kommer igen og den skal nydes inden man begynder på job igen og hverdagen for alvor begynder... men puha der er lige en sommer i vente først:) 


Hav en dejlig aften alle sammen:)
13 kommentarer :

 1. Hvor er de bare fine de vaser fra Lyngby

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Dejligt at stagerne bringer glæde mig sig:)
  PS: Jeg ELSKER også at være på barsel..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem er jeg altså så glade for Christina:) Og ja det er bare så dejligt:)

   Slet
 3. Sikke en smuk samling..:) Jeg har en hvid og en creme - og er også mest til de creme..:) Og C's stager er også nogle af favoritterne herhjemme..
  Jeg elsker også at være på barsel - og synes virkeligheden nærmer sig med faretruende hastige skridt..;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - har bare været heldig med de creme farvet vaser:) troede jeg ellers var vild med de hvide:) og Christinas vaser er for skønne altså..... ville ønske huset kunne blive fyldt op med dem:)
   Ja puha - hvornår starter du igen Anne? nok efter sommer?

   Slet
 4. Skøn skøn lille pige - og også skønne vaser, jeg hører vist også til dem, der aldrig får nok af Lyngby-vaserne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) og ja de er bare for skønne!!:)

   Slet
 5. Det var mig der for et par uger siden skrev på din 12 cm vase på TS. Jeg har nu fået købt en 12 cm (så nu er hele samlingen her skummetmælksfarvet/hvid) - men hvis du senere vil sælge din 15 cm kunne jeg godt være interesseret. Skriv evt. på christinalejel@gmail.com kh Stina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen:)
   Ja jeg fandt jo ud af at jeg havde de cremet og fik en grå (som du skrev) i 15 cm til samlingen. Måske hvis jeg en dag finder en creme 15 cm så sælger jeg den anden:)
   Nu beholder jeg bare en 12cm så har jeg 2:) heller ikke dårligt:)

   Slet
 6. De er bare så smukke de vaser, jeg har stadig kun to men må da have flere (min veninde har en kæmpe samling, den største er en kæmpe gulvvase..er kun lidt misundelig). Hvor er det nogle skønne billeder af Alba, blev hun trukket i kassen? og er den pony på besøg hos jer?
  Skal vi ikke snart lave en aftale igen?

  KH Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Mia
   Ja du må have flere Mia:) jeg fik et chok da jeg fik den på 20 cm - ved ikke hvad jeg havde forestillet mig. Men syntes bare den var stor... så en gulvvase - den må jo blive enorm.... ha ha:)
   Ja man kan også være lidt kreativ i leg... en dag manglede jeg bare en køreting, så hun kunne komme rundt i hytten. Hun kan jo stadig ikke sidde selv og stabilt, så hun røg i kassen med Pacos snor og så løb vi rundt. (der var hjul under)
   Vi var til barnedåb søndag hos min barndomsveninde og lige pludselig kom en pony ind gennem haven. Børnene blev helt vilde og de fik lov at give den mad og røre ved den. En rigtig succes selvom det var ment som sjovt - forældrene skulle lige blive lidt bange for om der var købt en pony eller ej. Den var rigtig sød:)
   Mia jeg frisk:) hvad skal vi finde på?
   Knus

   Slet
 7. Super fine vaser og dejlige billeder

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |