Min fødselsdagsgave indtager stuen....

lørdag den 26. maj 2012


Så kommer der lige en masse spambilleder af stuen inden min fødselsdagsgave kom frem og efter. Er den ikke bare SKØN!!!
Den passer jo perfekt i det lille hjem og har sukket efter den i mange år. Jeg fik den i sidste uge efter min første fodboldtræning og sad og ordnede vasketøj. Min kæreste kommer ind 21.30 og ser alvorlig ud... jeg bliver nød til at få min gave nu for han er meget i tvivl om den skal byttes. Han kommer så ind med lampen og jeg hopper jo op og bliver glad, men er selvfølgelig lidt øv over at det er på den måde.
Men kæresten syntes den ser lidt gul ud og ved ikke om jeg vil beholde den. Jeg beklager helt og fortæller at jeg selvfølgelig ikke har fået sagt, da jeg ønskede mig sådan en brugt lampe, at så kan de godt se lidt gule ud. Men denne er faktisk i meget pæn stand og jeg er tilfreds, meget tilfreds:)
Det bliver han lettet over, men samtidig lidt øv over han så har givet mig den.
Men jeg har nydt at den har stået her den sidste uge og bliver mere og mere glad for den.


Imorgen kommer min skønne familie og fejre dagen med mig og vi må pakke nogle ting ind som gaver, så Noah kan være med til at give og være med til at pakke op, for det har han glædet sig til.
Rigtig dejlig aften og dag til jer alle - jeg vil nyde min sidste aften i 20erne:)

7 kommentarer :

 1. Sådan en fik min barndomsvenindes forældre engang i 70'erne, og det var SÅ hipt!
  -Det er det stadig!
  Alle ønsker om en skøn fødselsdag!

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig, det er sådan en lækker lampe og den passer jo godt ind i jeres flotte hjem :o) Og hvis den på et tidspunkt gulner har jeg læst, at man kan sprøjtelakere dem hvide igen :o)

  SvarSlet
 3. Sikke et smukt hjem du har! Hjerteligt tillykke med din fødselsdag hurra for dig!!!

  SvarSlet
 4. Godt indlæg! Jeg kan virkelig godt lide, at lampen, farven er så smuk :) Er du til belysning? Jeg har søgt en masse om det, og gerne mere hver dag! Her er en af mine nyeste resultater, hvad tror du? ;)

  http://delightfull.eu/table/billy_unique_desk_lamp.html

  SvarSlet
 5. Prøver lige lægge en kommentar her, har prøvet flere gange på din Give away men kan ikke se den er bliver udgivet. Håber ikke jeg har lavet ged i den, vil du være sød lige tjekke.

  SÅ TIL SAGEN..
  Sådan en lampe har jeg fået i bryllupsgave, har været gift i 30 år ;O) har den endnu. min er også blevet gul på stangen (eller hvad det nu hedder) Regner med du ved det er en Louis Poulsen og den hedder Pantella. Stort tillykke med dagen her fra mig.

  SvarSlet
 6. Hvor bor I bare lækkert. Dejlig gave og tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 7. Smukke farver, I har I jeres hjem. Får helt lyst til at flytte om !!! Det virker totalt indbydende. Jeg får MANGE gode ideer af at kigge på din blog. Har netop tilmeldt mig som fast læser.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |