30 års fødselsdag i billeder.

torsdag den 31. maj 2012

Et billede af Alba og jeg fra julen, som jeg fik af min dejlige kusine.Liebe skilt som skal hænge ude på badeværelset og er fra min svigerfamilie.De smukke roser fra mine forældre.

Liebe fad fra svigerfamilien.


Nogle venindekort som ramte lige i hjertet og jeg blev helt rørt og måtte lige gå lidt væk, da der kom lidt tårer i øjnene.... det kan jeg godt sige nu ik:)Min smukke lampe fra min lille familie og min nye andemor og hendes ælling fra svigerfamilien.
Mit nye smarte kamera som kommer til at hænge om halsen på mig det næste stykke tid. 
Det er fra mine forældre.


Nu kan jeg fange Noah på kameraet når han løber rundt....

En buket fra arbejdet - dejligt man ikke er helt glemt.Ipad fra mine dejlige veninder.En skøn fødselsdag havde jeg i søndags sammen med min lille familie, mine forældre og søster. De kom med 30 røde roser og hold da op hvor er de flotte, de er godt nok blevet splittet nu og står lidt over det hele. Hvis I har lagt mærke til billederne er lidt anderledes er det fordi jeg er blevet ejer af et nyt og smart kamera og hvor bliver billederne bare meget flottere. 
Nu skal jeg igang med at lære det bedre at kende og så lege:)

Senere på dagen tog vi 4 til Bakken til en lille is og jeg var lidt overrasket over alle de mennesker som også havde tænkt samme tanke, men det var rigtig hyggeligt og en god afslutning på fødselsdagen.
Næste morgen skulle jeg nemlig holde tøsefødselsdag med brunch og en omgang laserspil og det var rigtig hyggeligt og dejligt at se alle mine veninder. De havde slået sig sammen og havde købt en ipad til mig.... de er godt nok vilde... men jeg er rigtig glad for den. Jeg var usikker på hvor stor den skulle være og har besluttet at smide resten af fødselsdagspengene i en større. 
Jeg tænker der skal en masse billeder og en film på så det kommer nok til at fylde en del for jeg tager massevis af billeder.
Nu venter jeg bare på den kommer, da de ikke havde en på lager.... tålmodighed er ikke min bedste side....

Lørdag skulle jeg havde været til 1 års fødselsdag og der blev Noah lige pludselig ramt af feber og var træt hvilket den dreng ALDRIG er... han lagde sig til at sove på sofaen og jeg skulle være hos hans side hele tiden. Han blev heldigvis rask på fødselsdagen og så blev det Albas tur mandag aften efter tøsefødselsdagen så vi har da været ramt herhjemme, men på den heldig måde må man sige.


Men en rigtig dejlig rund fødselsdag og føler mig som den samme som jeg altid har været:)


Hav en dejlig dag:0)

28 kommentarer :

 1. Tillykke - er lige lidt misundelig på de meget skønne gaver du har fået dig der...
  ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja det er nogle rigtig fine gaver jeg har fået mig:)

   Slet
 2. Er du vimmer nogle lækre gaver Vicki. Og dyre må jeg nok sige. Jeg glæder mig da helt til at blive 30:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Julie det er nogle rigtig flotte gaver og havde slet ikke troet jeg ville få mine 3 dyre ønsker opfyldt... en dejlig familie og venner jeg har mig.
   Ja det er noget specielt at blive 30:)
   God dag Julie:)

   Slet
 3. Stort tillykke!
  Lyder som nogle skønne dage (lige bortset fra sygdom)
  Og sikke nogle lækre gaver, hold da helt op!
  Det er måske slet ikke så slemt at blive 30 after all :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) Ja det var nogle dejlige dage og heldigvis så var det ikke så slet, men de er jo ikke helt sig selv når de er ramt.
   Skønne skønne gaver:) heldige mig:)

   Slet
 4. Viiiildt så mange lækre gaver og super smukke billeder. Det ser ud til at have været en helt fantastisk fødselsdag!

  Stort tillykke søde Vicky!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja super lækre gaver og billederne bliver bare så meget flottere... dejligt!
   Tusinde tak og ja det var en dejlig fødselsdag:)

   Slet
 5. Stort tillykke her fra. Det er godt nok nogle lækre gaver du har fået. Uden at jeg ved hvad kamera du har nu, kan du kun blive rigtig glad for det du har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) og er også meget glad for mine gaver:) det tager rigtig flotte billeder og er meget glad for det:)
   God dag

   Slet
 6. Stort tillykke med dagen! Dejlige billeder, og fede gaver! -så er det ikke så slemt at blive 30;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja det er slet ikke slemt at blive 30:-D

   Slet
 7. Stort tillykke med de 30 år! Hold fast nogle lækre gaver! Lad mig blive 30 i en fart ;)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med dagen Vicky (det gjorde slet ik ondt vel???:-)
  Sikke et par festlige dage du har haft og HOLD da op nogle über labre gaver du har fået...er en lille (MEGET) smule misundelig på kameraet og Ipadén...og Liebe fadene...og skiltet...og roserne..og...og...og :-)
  Men det er dig så vel undt og meget fortjent:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Malene:) og nej ikke spor ondt. Håber alt vel hos dig:)
   Ja det var nogle dejlige dage og meget labre gaver:) heldige mig:)

   Slet
  2. Tak Vicky, det går rigtig fint her hos mig...der er fart over feltet med 2 krudtugler:-) Men det kender du jo sikkert alt for godt selv:-)
   Kh. Malene

   Slet
 9. Gratulerer med vel overstått 30års dag!:) flotte bilder! så veldi koselig ut og finfine gaver du har fått og! gøy!:))
  klem fra june:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) og ja dejligt selskab og skønne gaver:)

   Slet
 10. Stort tillykke med fødselsdagen. Sikke nogle fine gaver som du har fået af familie og venner. :

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Maiken og ja lækre gaver:)

   Slet
 11. Det lyder som en rigtig dejlig dag! Stort tillykke!! ;-)

  SvarSlet
 12. Kæmpe tillykke og velkommen ind i 30´erne! Fed alder!!!

  SvarSlet
 13. Tillykke med fødselsdagen, ja det er slet ikke så slemt at runde de nye 20'er :-) kom lige forbi din blog, det er en skattekiste af godter. Ha en vidunderlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:)og nej det var og er ikke så slemt at være en del af de nye 20er:) velkommen til og dejligt du kan lide bloggen:)
   God søndag til dig:)

   Slet
 14. Et forsinket tillykke med den store dag:-) Der er skønt at være i 30'erne, velkommen til:-)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |