Smukt keramik #2

tirsdag den 10. april 2012Jeg har været så heldig at Christina har ville lave disse her til mig og dem er jeg rigtig glad for. De er for skønne og de passer perfekt til min Lyngby vaser. De har et perfekt lys om aftenen, når de står ved siden af fjernsynet og oser:) Tak Christina fordi du ville lave nogle til mig, jeg er super glad for dem:)


Ellers har vi bare nydt påsken - der har næsten været planer alle dage - misforstå mig ikke, men det er nu egentlig lidt rart med lidt ro herhjemme.... Specielt når lille pigen ikke har været sig selv, da hendes tænder gør ondt:( men idag ser det ud til at være bedre, så det er dejligt:)

Rigtig god tirsdag til jer alle:)

8 kommentarer :

 1. Smuk samling. Du er god til at sætte tingene sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene:) du er jo selv så super dygtig:)

   Slet
 2. Her er dine Lyngby vaser jo! Uh, de er fine! (Ligesom alt det andet)

  Det er virkelig dekorativ med de simple riller i de vaser - og så sat sammen i forskellige størrelser - det er godt fundet på dengang - eller måske var det dengang ikke meningen at de skulle stå i flokke... Hmmm!!

  Tak fordi du viste frem, måske må jeg linke hertil i et kommende indlæg om Lyngby vaser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er jo så skønne og de har ikke været så dyre... puha for det er de godt nok blevet:) de er så fine når der er mange sammen - jeg drømmer om en på 15cm men de ligger jo på omkring 600,-:(
   Det er du selvfølgelig velkommen til:)

   Slet
 3. Lækker samling! - Jeg er også helt tosset med Lyngbyvaserne, men nu hvor de er super moderne (og super dyre) tør jeg slet ikke begynde en samling selv! :-)
  Jeg vil bestemt følge med på din blog fremover!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) ja det er ærgerligt de er blevet så dyre:( men de er skønne:) Og tak dejligt du vil følge min blog:)

   Slet
 4. Super fine ting du har. Er helt vild med de små "babuska" dukker du har stående på hylden. Er det et loppefund? eller.....?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) nej de er helt nye og hvis du kigger under indkøb så kommer der et link dertil. De er købt på etsy og de er SKØNNE at se på:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |