Små kreationer til børneværelset.

mandag den 16. april 2012Der er blevet lavet en æske til Noahs værelse og har lavet lukningen lidt anderledes og da jeg elsker perler så er jeg faktisk vild med lukningen:)
Den står på puslekommoden til cremer og alle de små ting man nu bruger.Denne her kasse skal hænge over komfuret og skal have manden til at bore hvilket han ikke er glad for:) Men det skal nu gøres og elsker det tapet. (Det er købt på ts af vores alle sammens Anita)
Så har jeg været igang med at klippe og Noah nyder faktisk meget de her dyr og vi taler om hvad de hedder og siger hver aftenen:)
(Jeg har taget noget tapet og klippet ud som skabelon)
Alba har også fået nogle hvor hun sover i lilla farver og de pynter nu meget fint over sengen.


Nu er hans/deres værelse ved at være ved sin ende og er næsten færdig.... det er nu meget hyggeligt at indrette hans/deres værelse, men mon ikke jeg kaster mig over noget andet så:)


Hav en dejlig aften:)

11 kommentarer :

 1. den der blå æske er jo perfekt lavet - ikke en bule, ikke en luftboble!! den er flot :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er den bare flot den kasse, og ja uden den mindste luft boble:-) er også ret vild med den fine kasse .... Har selv overvejet om jeg sku lave sådan nogle::)

  Smukke babushkaer er på vej:-) jubiiiiii

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise:) ja de er jo nemme at lave så du må bare igang Louise:) Fedt med dukkerne - de er så smukke altså:)

   Slet
 3. Fin idé! og det er altså lidt sjovt... jeg har her til formiddag netop siddet og trukket samme slags perler på neonpink snor, men vidste ikke hvad det skulle blive til, så tog dem af igen, haha :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina:)ja det var lidt sjovt, ville ønske der var flere ideer til de skønne perler og den pink snoren:)

   Slet
 4. Sikke fine ting du har lavet Vicki. Flotte dyr, hvad brugte du som skabelon, var det tapet med dyr, som du har klippet ud eller har du tegnet dem op på tapet?

  KH Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia:) jeg har brugt noget tapet fra ferm dyrene og klippe ud - tegner nogle nye på det der folie og wupti:) har nogle skabeloner hvis du vil have nogle?
   Kram

   Slet
 5. Jeg synes det ser så fedt ud med tapet på kasser mm. MEN jeg er usikker på hvordan det gøres nemmest - hvordan gør du? Har et lavt tv bord, som ikke skal bruges som tv bord mere, som jeg gerne vil putte tapet på. På forhånd tak.
  Mvh Anna (enmorblivertil.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna
   Ja det ser fedt ud med tapet:) jeg bruger tapet klister og kører hånden godt over så der ikke kommer luftbobler:) håber det giver svar nok:) ellers skriver du bare igen.

   Hilsner Vicki

   Slet
 6. Sikke nogle fine ting, du har fået lavet til børneværelset!! Jeg gad også godt, at jeg kunne tage mig sammen til at kaste mig ud i at lave nogle fine kasser. De er jo så dekorative og lige til at blive i godt humør af at se på! KH Maria

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |