Små forandringer i børneværelset # 1

onsdag den 11. april 2012Jeg er ved a lave en smule om på værelset i forhåbning om at Alba snart er klar til at komme ind til Noah og omvendt. Man skal måske bare hoppe ud i det, men det er nu nemmere om natten at hun ligger lige ved siden af... 
Men vores Ikea kommodeting har fået lidt farve over sig - syntes de metalfarvede håndtag var kedelige, så de fik ny farve og tænk at det kan gøre så meget. Meget diskret farve klat, men den gør nu alligevel kommodetingen mere børnevenlig eller MamaLola venligt:)

Så skal jeg have fundet et lille sengebord til ham, hvor han kan have alle sine biler eller bare hans yndlings ting. Min tanke var at når lillesøster flyttede ind, så skal de have et sengebord hver til deres egen private ting. Det bliver nok mest aktuelt for Noah, for når Alba bliver på Noahs alder så er vi nok flyttet. 
Men allerførst skal hun bare rykker herind:)

Hav en dejlig dag:)


10 kommentarer :

 1. Det ser virkelig fint ud.... skønne værelse... Det blir de glad for.

  Og super detalje med de blå greb :-)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg ville elske at se mine piger i sådan et værelse.. Lækker lækker! Og fedt grazieladynebetræk :) Jeg har en retro pude som giveaway der ville se drøngodt ud i den seng ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak -ja det er et nyt betræk så det kan man lige klarer:) de har det begge.
   Så må jeg da vist et smut forbi:)

   Slet
 3. Kult rom med masse
  fargerike og lekre detaljer!

  I like!

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint med de farvede greb:-)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |