Små forandringer # 2

torsdag den 12. april 2012

Så er der lidt flere billeder af børneværelset og nu kommer der en masse links:) 
Jeg er blevet inspireret af Ninas flagranke og fandt nogle billige folie A4 ark på trendsales, de er blevet klippet ud så det passede til skabsdørene. Det er super smart og man kan jo klippe alt ud:) De kan købes her.

De skønne svaler er fundet her - Dem blev jeg helt forelsket i efter jeg så nogle billeder inde hos Anna og så måtte de bare herhjem.

Så mangler der bare nogle få ting og glæder mig til lille pigen flytter skal derind og bo:)

Rigtig god weekend til jer alle og glæder mig til på lørdag, hvor der kommer nogle blogpiger på besøg:)

1 kommentar :

  1. et super fint børneværelse og svalerne er søde :) du kan jo bare lade som om lillepigen er flyttet ind - også selvom hun stadig sover hos jer ;) jeg kan heller aldrig vente med at indrette værelser til de små også selvom de er alt for små til at tilbringe tid derinde... min mindste sover stadigvæk hos os og jeg nyder det - snart gider han ikke det mere...

    SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |