Lidt nyheder til Casa de Mama Lola....

lørdag den 21. april 2012I forbindelse med Albas nye stol som har fået ny farve, så har vores sengebord også fået en klat maling. Manden var ikke helt begejstret over det... men ved ikke om det har ændret sig siden. Der ikke er mere brok over den så mon ikke:) Men jeg er ihvertfal blevet glad for den og nok også mere med tiden.


Jeg har i flere år ønsket mig en flowerpot, men har ikke vidst hvor den skulle hænge, men nu er den købt og et gavekort fattigere:)
Vi har fundet et lille hjørne til den og nu skal manden så hænge den op og det glæder jeg mig til. Så må vi se hvor lang tid der går... men den bliver SÅ flot! 
Jeg ønsker mig også Panton gulvlampen til min fødselsdag og ellers skal der spares op til en brugt, for der er gjort plads til den i et andet hjørne til efteråret. Det har jeg nemlig besluttet - sådan en VIL jeg eje:) Kender I det?:)


I må have en dejlig weekend:)

8 kommentarer :

 1. Tjoooow, kan godt genkende VIL-følelsen hvis jeg skal være sådan helt ærlig :)))

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin Flowerpot! Er den grå? -eller er det min skærm der driller... Jeg leder nemlig efter en Flowerpot bordlampe og vil gerne have en grå - men har aldrig set en grå nogen steder, så jeg ved ikke om den findes...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er rigtig fin:) den er faktisk helt hvid... ved ikke om man kan få den i grå. Ellers kan du jo købe den brugt og så selv male... det er selvfølgelig ikke det samme:)

   Slet
 3. Arhmen altså - mine kommentarer bliver til spam konstant... Håber du har læst den;)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne

   Har lige set din indlæg og har kigget mine mails igennem og der fandt jeg dig:) Træls for dig og aner virkelig ikke hvad du kan gøre.... men Anne tusinde tak for dine kommentarer - dem sætter jeg meget pris på:)
   Forresten tak jo jeg har en kode, men den er købt på malerslagret og det findes vist kun på sjælland... jeg vil gerne købe en bøtte til dig hvis det har interesse? du siger bare til:)

   Kram

   Slet
 4. Fine nye ting:) Herlig farge på nattbordet ( selv om det kanskje blir litt jentete, hihi) Flowerpot lampen har vi over spisebordet og jeg er superfornøyd med den, rett og slett en fin lampe!
  Ha en strålende ny uke!
  klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:)Ja den er virkelig SKØN:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |