Økodag gjorde også indtryk på mig...

tirsdag den 24. april 2012


Ja weekenden har også gjort indtryk på mig.... Søndag tog vi til Økodag og det har vi alle 4 aldrig prøvet før. Det var altså også en oplevelse for moren som det var for Noah. Jeg er jo født bypige fra Århus, men bor nu på Sjælland ude på landet vil jeg mene... Men i søndags var vi altså sådan rigtig ude på landet og vi skulle fejre køernes fest. Noah og jeg sad helt fremme og vi kunne mærke i jorden da køerne kom og det var rigtig fedt. Ja det skal vi altså også de næste mange år - det skal være en familietradition:)

Og så lidt et sidespor, men da jeg var i militæret var vi meget ude på farten og lade mig bare sige, vi var meget ude på landet med vores biler og skulle oprette store master. 
Midt på natten skulle vi ud og oprette de her master og det var rigtig koldt og man ville egentlig bare ind i bilen og få varme og så sove. Da vi var færdig krøb vi alle ind i vores biler og i soveposen uden rigtig at lægge mærke til hvor vi var henne. (udover på landet)


Da jeg stod op og gik ud af bilen for at strække mig efter en dejlig nat i bilen, så stod der 20 køer og gloede på os alle... det var simpelthen så komisk.... 
Vi var ren underholdning for de her køer, vi have fundet en lille vej og havde oprettet der og rundt om bilerne var der hegn hvor køerne gik. Så det var egentlig os der var ubudne gæster...
Jeg var slet ikke klar over hvor søde sådan nogle køer egentlig var - de opførte sig lidt ligesom hunde,  de løb efter en ligesom en hund ville.
Ja jeg glemmer aldrig den oplevelse og ville ønske jeg havde haft et kamera med, for det havde været et fantastisk billede at have,  men jeg har kun dejlig minder om køer:)


Min nye skønne lampe er kommet op og vi elsker den begge - En julegave som har været længe ventet.


Rigtig god aften:)

5 kommentarer :

 1. Sikke en skæg ko historie. Vi var også på økodag første gang nogensinde, og jeg synes bestemt det var det hele værd. Mine piger var meget opslugte af, hvordan en bondegård virker, hvor mælken kommer fra, og hvordan en ko ser ud, når den tisser....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det var også meget specielt og en dejlig oplevelse at huske tilbage på:) ja jeg syntes det er allertiders ide til de små og de syntes jo det er spændende at se bondegården og hvordan det hele virker:) En tradition som er født her:O)

   Slet
 2. Vi var også til Økodag, for 3. år i træk, det er bare SÅ hyggeligt. På min mormors gård havde min morbror også køer da jeg var barn, jeg elskede når der var kalve og de slikkede på ens hænder og tøj...det fik mine unger også prøvet i søndags. Vi tager også på Dyrskue hvert år (i Roskilde) hvor der er mange "landlige oplevelser" for bybørn. Det er en slags tradition for mig, for har været besøgende der hvert år, så langt tilbage jeg kan huske. Min mors søskende havde og har stadig heste med derude hvert år.
  Fin lampe du har fået, jeg elsker også min, som er orange og et rigtigt loppefund.

  Knus Mia

  SvarSlet
 3. økodag er SÅ hyggeligt..!!

  jeg vil gerne invitere dig til at deltage i min giveaway - den kræver kun en kommentar for at deltage :D

  http://muabi.dk/?p=1770

  SvarSlet
 4. Ja det er bare så fantastisk at se de glade køer hoppe og danse så glade ud på græsset :) Jeg måtte desværre blive hjemme i år, men de store banditter var afsted. Og hvor sjovt med sådan et lille glimt ind i din fortid! Jeg anede ikke at du har været i militæret.

  Lampen er bare så skøn - jeg ønsker mig også en :)

  Kh. Betine

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |