Nisserne er flyttet ind igen mor....

onsdag den 14. marts 2012


En pakke ud af døren og en pakke ind af døren... Efter jeg så dem hos Louise og en masse andre så måtte jeg også eje nogle af Karens skønne små huse og de er så fine... Tusinde tak Karen. De pynter fint rundt omkring i hjemmet og det er der nisserne bor ifølge Noah - nisserne boede jo her i julen med Lisbeths berømte nissedør så han mener at de er flyttet ind igen....
Så er det et stykke dynebetræk afsted til en lille pige og der er kommet til ekstra i pakken da jeg desværre har været forsinket:(
Håber moren bliver glad for pakken og om et par dage så får hun en større pakke med andre Mama Lola lækkerier:)


Hav en dejlig aften

3 kommentarer :

 1. Fine farverige detaljer. En lille lundby vase står i mit skab, så jeg kigger lidt misundeligt efter dine store. :)

  SvarSlet
 2. De er så fine, de huse... Dem ønsker jeg mig også! Og sikke en masse lækre billeder - smukt smukt sengetøj.

  Julen varer jo lige til påske, så nisserne har nok været der hele tiden... hi hi :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 3. Ej en masse fine ting du har fået dig, de så flotte de huse.. :D

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |