Mit næste projekt...

fredag den 16. marts 2012


Noah bliver 3 år på imorgen... puha min store dreng og jeg glæder mig som et lille barn til at skal åbne gaver og på dagen. Det er første gang han ved hvad en fødselsdag er og han har ventet på sin siden han var afsted i juli til en vens fødselsdag så det bliver så spændende...


Jeg fik 2 vuggestue stole med hjem da vores savnet dagplejemor stoppede og jeg havde STORE planer om at male og en omgang tapet.... men som min bedre halvdel sagde... vi mangler altså ikke flere stole og ja det kan jeg jo godt se, så nu står de hos min veninde som mangler lige sådan en størrelse stole, men dejligt man kan glæde andre:)
Så må jeg finde på noget andet...


Denne stol skal have en klat maling og jeg er faktisk lidt i tvivl... skal det være pastel lyserød eller pastel lilla - hvad syntes I?
Jeg glæder mig ihvertfald til den er færdig... så må vi se hvor lang tid der går...


God weekend derude:)

20 kommentarer :

 1. Tillykke med drengen! :D

  Jeg hepper på pastel lilla - det er sådan en flot farve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) - beslutter mig når der skal købes maling:)

   Slet
 2. Umiddelbart tænker jeg at lyserød går bedst med de grønne og blå nuancer, du også har med her i billedet, men begge farver er jo for så vidt lækre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - åh det er svært jeg svinger hele tiden til begge farver:) vi må se hvad jeg ender med:)

   Slet
 3. Tillykke med Noah imorgen.. :)
  Hvad skal han mon have i gave.?
  Min søn fylder nemlig 3 år den 29 marts.
  Og har ingen ide om hvad jeg skal købe, sådan er det når man har en storebror der har alt.. :)
  Kh Janni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Janni:) der er købt Cars biler og Toy Story legetøj:) Ja når storebror har det hele så må der være svært... det bliver lidt nemmere med ALba:)

   Slet
 4. Og er helt sikkert på pastel lilla.. :)

  SvarSlet
 5. Hvad med noget helt andet - pastel gul? ;o) ...ellers tror jeg lyserød ville stå bedst til de farver I ellers har omkring bordet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg også tænkt med gul... men tror de andre 2 er mere min farve:)

   Slet
 6. Jeg er også til den gule ellers skal det være den lilla. Maler du selv stolene eller får du dem malet hos en autolakere. Og hvor godt holder malingen. Har nemlig selv to stk der skal males lige om lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jeg maler dem selv:) malingen holder ikke perfekt når man har en vild dreng.... men syntes det går også efter de bliver større så er det ingen problemer:)

   Slet
 7. Selvom jeg normalt ikke er sååå meget til lyserød, så tror jeg faktisk også jeg hepper på den pastellyserøde, det kunne se rigtigt fint ud tror jeg. Og kæmpe tillykke med den lille store :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja jeg ved ikke endnu hvad jeg ender med:)

   Slet
 8. Jeg er vild med lilla, men her tor jeg best lyserød passer ind :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 9. Pastelgul må være den nye lilla så jeg stemmer for pastel gul hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) tror det enden bliver den lilla eller lyserøde - den gule har jeg tænkt på og tror jeg bedre kan lide de 2 andre farver... måske:)

   Slet
 10. Jeg er ikke et sekund i tvivl... den skal være lilla, i hvert fald hvis det skal være en af de to... Men gul ville også være rigtig flot.... tænker bare man måske ik sys det er så fedt når vi når til vinter og jul igen... hvor den lilla, den går bare hele året....

  Er spændt på at se hvad du vælger.... Men super smuk spiseplads i altså har :-)

  KLEM OG KNUS OG alt muligt til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise:) elsker også det sted:) jeg er stadig i tvivl med de 2 farver, må beslutte mig når jeg står og skal købe malingen:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |