.

tirsdag den 6. marts 2012


Jeg går med mulen nede og venter på tiden..... for med tiden læger alle sår... det siges det ihvertfald og det gør det jo nok også. Mere kommer jeg ikke ind på det - udover jeg nok er en blogger med få ord for tiden.


Men til noget positivt.... mit hade hjørne er væk.... jubii.... Vi har fået et nyt møbel til vores fjernsyn og det er længe ventet... I love it;) I få et før og efter billede, når jeg engang har fundet dem af hele hytten til et indlæg. 
Mine 2 små guldklumper som simpelthen kræver alt for tiden, men som jeg aldrig vil undvære og ikke mindst min skønne skønne Christian - elsker jer <3
Hav en go´dag:)

8 kommentarer :

 1. Kære Vicki

  Masser af positiv medvind her fra - og hvad end der trykker dig - ja, så er jeg sikker på, at du har ret med hensyn til tiden! Den arbejder næsten altid for en - spørgsmålet er bare, hvor længe der går!!

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Kære Vicki
  Tænker på dig...sender lige en mail også...
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Håber hurtigt mulen bliver glad igen. Tanker til dig!

  SvarSlet
 4. Også en tanke herfra...håber humøret stiger, problemerne løser sig og skyerne forsvinder så solen kan skinne på og for dig.
  Knus Malene

  SvarSlet
 5. Også tanker fra mig - jeg håber tiden læger hurtigt så!!!

  Og sikke dejlige billeder af dine skønne guldklumper.

  KH. Betine

  SvarSlet
 6. Kære Vicki..
  Det er jeg ked af at høre! Håber alt snart lysner for dig..
  Tanker og knus

  SvarSlet
 7. Med tid vil mundvige søge mod solen igen. Tid og kærlighed er den bedste rescept og heldigvis har du masser af sidstnævnte faktor i dit liv, kan jeg se.

  SvarSlet
 8. Tusinde tusinde tak for jeres kommentarer - de varmede rigtig!
  Hvor er I søde:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |