Vi hyggede..

mandag den 6. februar 2012


Hovsa der kom lige en Noahhånd med på billedet:)


Her sidder jeg i vores nye bil.På vores biltur.


Hvor har vi bare haft en skøn og dejlig weekend sammen. Jeg elsker at tage billeder af min familie og ting der lige fanger mig.
Vi skulle hygge med nogle fastelavnboller og skulle lige have et billede inden vi gik i krig og wupi Noah kunne vist ikke vente....han ELSKER kager selvom han aldrig spiser en kage helt op.


Jeg har vist aldrig fået fortalt vi har fået bil!!!!!! vi har aldrig haft bil før og har altid brugt cyklerne til at komme rundt eller lånt bil fra forældrene - det er fantastisk og sikke en frihed. Søndag skulle vi lige forbi Babysam og købe en ny autostol til prinsessen og vi endte så i Ikea og en hel anden Babysam end planlagt da ungerne faldt i søvn på bagsædet.


Jeg elsker at holde weekenden og når drengene er hjemme:0) (plus vores nye bil så vi kan komme på opdagelse)4 kommentarer :

 1. Dejligt med bil. Så forstår man slet ikke, at man kunne undvære den før, vel?
  Er så misundelig på dit æblesengesæt. Jeg har arbejdet i en børnehave, hvor de havde det i både grønt og lilla!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt Julie og nej jeg kan slet ikke forestille mig vi har levet uden....:) Elsker også det æblesæt og håber en dag at finde et i grønt til den lilla mand:) Tænk i en børnehave - det må du da have fat i!!!:)

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige billeder fra en skøn weekend. :) Og tillykke med bilen. Herhjemme kommer vi stadig rundt på cykel og i lånte biler, men vi ØNSKER os en bil.. Helt klart det første vi skal have købt, når vi er færdige med uddannelser. For ja, hvilket frihed det må give. diary.dk
  Kh Kamilla :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kamilla:) Kan godt forså i ønsker jer i bil og vores har også været ventet:) Men ja uddannelserne kommer først:)

   Hilsner Vicki

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |