Til salg

onsdag den 15. februar 2012


Jeg har en moster som er super dygtig med hænderne og hun strikker disse skønne bolero og veste til de små. Så hvis du står og mangler en eller ønsker en til den lille og ikke selv kender nogle eller selv kan strikke, så kan du bestille en gennem Mama Lola.


Der er disse 3 skønheder til salg :


Lilla/blå Bolero = 175,- 6-9 mrd     SOLGT til Alba;)
Beige bolero   = 175,- 1-2 år
Blå vest     = 220,- 6-9 mrd     SOLGT


Hvis du ønsker at købe en af dem, skal du lige smide en kommentar og en mail til mig.


Ellers laves de også på bestillinger:0)


Rigtig dejlig dag til jer alle.8 kommentarer :

 1. Den bolero-sag der... den frister godt nok ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lækker og holde de små dejlige varme:)

   Slet
 2. Så fine bolero`s :)
  Og den lille jenta deres er en søt jente :)

  Klem fra Janne

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke!! Min tidligere nabo er også leveringsdygtig i det smukkeste strik. Elsker det. Vil også lige sige tusind tak for hjælpen med nylonsnoren. Du reddede min borddækning til barnedåb på søndag. Kærlig hilsen Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette:) Og godt jeg kunne hjælpe og at du kunne tyde det igennem mms:) Hav en dejlig søndag og tillykke med den lille:)

   Hilsner Vicki

   Slet
 4. Sikke nogle lækre sager!! :-) Og ikke mindst modellen :-)

  Kig forbi min blog og deltag i min give away hvis du har lyst ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria:)
   Det gør jeg imorgen:)
   God aften:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |