Tak til jer

torsdag den 16. februar 2012TUSINDE TAK TIL ALLE JER!!!
Ord eller skrift er altså ikke min stærkeste side, men jeg ville virkelig gerne sige TAK til jer som læser med og til jeres kommentarer - de varmer rigtig meget og jeg læser hver og en af dem. 
Jeg ved godt der går lidt inden jeg får svaret tilbage...det ville være rart med flere timer om dagen eller måske om aftenen:) Familielivet og alt det andet fylder og de er jo vigtigst.


Da jeg startede med at blogge havde jeg aldrig drømt om at bloggen ville få så mange læsere og at jeg kunne inspirere andre.
Jeg startede fordi jeg ville være en del af denne her kreative stue som delte de samme interesser som mig da jeg ikke havde nogen omkring mig som delte de samme interesser.
Der skal ikke være nogen tvivl om at det er jer og jeres kommentarer der har givet mig modet på at prøve en masse kreative ting og en indretning som ikke altid falder indenfor det "normale" - så igen tak for det!


Nu opdagede min kæreste forleden dag at jeg havde rundet 860 faste læsere - puha det er en del og helt vildt altså!!!
(min kæreste læser aldrig bloggen så han blev noget overrasket)


Til de nye læsere - velkommen til:)
Men igen af hjertet TUSINDE TAK:)


Vi blogges ved:0)


18 kommentarer :

 1. Det er VILDT flot! Men du har også bare en lækker blog altså! - fuld af inspiration og smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Christina - det er dejligt at høre:)

   Slet
 2. Du har en lækker blog så det er skam forståeligt mange gerne vil følge den
  Tak for kigget!
  Kig forbi min giveaway

  SvarSlet
 3. Selvtak :-) Hænger på herinde - anytime!
  Ha en dejlig krefredag.

  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke og i lige måde - så må vi se hvor meget krea der kommer ud i dag:)
   God weekend

   Slet
 4. Tillykke med de mange faste :)
  ..og tak fordi jeg må læse med og være en del af alle de flotte ting du laver.
  kh

  SvarSlet
 5. Jeg er vel ikke alltid like flink å kommentere. Vet faktisk ikke om jeg har lagt igjen en kommentar hos deg før... Men jeg har fulgt bloggen din en god stund Ü Det er en utrolig blogg-verden med mange kreative mennesker, og jeg er så takknemlig for at jeg er en del av den. Jeg tror alle forstår at det ikke er alltid man kan rekke å kommentere tilbake!
  God helg Ü

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja blogland er et dejligt kreativt sted og en dejlig ting at være en del af:)Ja det tror jeg også folk forstå, men nogengange får man det lige skidt da overskuddet eller tiden ikke lige er til det. Men sætter stor pris på dem:)
   God weekenden til dig også

   Slet
 6. Det er en fornøjelse at læse med her ;) Jeg startede også med at blogge af samme grund som dig! Synes at blogland er er skønt sted :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak:) og ja et dejligt kreativt fristed:)
   God weeekend

   Slet
 7. Kære Vicki

  Du var blandt en af de første blogs jeg begyndte at følge, havde dog stiftet lidt bekendskab med dig gennem ts først. Men jeg må sige, jeg top elsker dig blog... og også næsten dig.... Vi har jeg også fået "lidt" uden for bloggen....

  Det her er en af mine absolut favoritter, jeg kigger forbi dagligt. Du er ER EN KÆMPE INSPIRATION.

  Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Louise altså....
   Hold da op hvor en dejlig skøn besked og ja nu har vi jo "snakket" en del og håber en dag vi kan mødes i virkeligheden:)
   Tusinde tak for dine ord!!! og lige over! En skøn blog du har med masser af inspiration/lækre køb og en dejlig stor personlighed:)

   Knus

   Slet
  2. det håber jeg virkelig også :-) :-)

   kram igen

   Slet
 8. Det er faktisk kun et halvt års tid siden jeg fandt din blog, men den blev straks en af mine favoritter! Du er så inspirerende, og jeg har jo for nylig lavet en lille dukkedyne inspireret af dine lækre dynebetræk - og imorgen kommer der endnu en lille ting på min blog, som jeg fik lyst til at lave, efter at have set noget lignende hos dig;-)

  Så DU skal have tak, for alle dele dine idéer med os;-)

  (og med 860 læsere kan jeg bestemt godt forstå du ikke altid har tid til at svare;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!!! hvor er det dog dejligt at vide jeg kan inspirere andre og blev også glad da jeg så dit indlæg med dukkedyne.
   Tusinde tak for dine fine ord og nu smutter jeg en tur forbi dig:)

   Slet
 9. Hvor er det kært at du skriver de ord!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |