Så kravler man lige op igen...

tirsdag den 28. februar 2012

 En dejlig stor portion stof til samlingen - elsker alle farverne og et projekt i fremtiden er nye puder til sofaen, når der er lidt mere ro på i det lille hjem. Vi har alle 3 været syge - en godt omgang mavefis og opkast.... ikke så sjovt når begge forældre også er ramt. Heldigvis slap Alba for turen og det er jeg glad for, så hellere mig selvom det er hårdt med 2 små.
Nu skal der arbejdes på nogle dynebetræk til en kunde, for jeg er da kommet lidt bagud. Så en masse lapper er klar nu og så skal der syes i denne uge. 
En makeover har denne kommode fået sig og der mangler lige håndtag og dem vil jeg prøve at lave selv...Så billeder må vente lidt.
Tapet fra Retro Villa er der brugt og kommoden skal stå ved siden af Albas seng når hun engang flytter ind til Noah... Hvornår den end så sker... Så er lille pigen blev 6 måneder i weekenden og tiden flyver virkelig afsted denne gang, men jeg nyder hende hver dag og elsker at se hvordan hendes personlighed træder mere og mere frem. Hun er vist en rigtig mors pige, men det virker som det er lidt normalt at barn nr 2 søger mere moren end barn nr 1, da man på en måde er mere delt op eller tager jeg fejl?  Lille manden som snart skal i børnehave..... puha jeg kan også mærke han er ved at blive stor. Han kræver mere eller det vil sige nu kan man mærke der skal opdragelse til og specielt med sådan en lille vildbasse. På fredag skal vi sige farvel til vores dagplejemor og syntes det er lidt (meget) sørgeligt at sige farvel. Det er et symbol på et nyt kapitel i Noahs og vores liv, nu er han snart ikke lille mere og der kommer til at ske mange nye og spændende ting for ham. 
Han skal dog lige vente en måned mere før han kommer afsted, da der skal være plads til ham i børnehaven så han skal hygge oppe i vores gæstehus og det er helt fint.
Kan i have en dejlig dag:0)19 kommentarer :

 1. Hei på deg! :)

  Så koselige bilder!
  Likte veldig godt den tapeten
  den er så fin.. + de herlige
  stoffene = hjertebank!

  STOR
  KLEM

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida
   Tak og ja elsker også lige det tapet og nu man har fået en pige ja så skal det udnyttes:) og stofferne er også mine yndlings:)

   Slet
 2. Også en dejlig dag til dig.
  Opstart til børnehave bliver spændende! Det er en ny verden, men de er jo heldigvis også oftest klar til at komme videre:-)

  Herhjemme virker det til at mindstemanden også bliver mere mors-dreng end storesøster er. Det hører nok bare til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina:)
   Jo han er klar - det er nok mere moren.... Og ja det virker sådan også de veninder jeg har som også lige har fået nr 2 - de virker mere morglade end nr 1. Men som du skriver det hører nok med:)
   Svarer din mail her om snart:)

   Slet
 3. Hvor er det dejligt lige at høre et "pip" fra dig :)
  Og hold da op hvor Alba blir´ en stor pige!! Tiden går bare så stærkt.
  Jeg har jo 3 børn, hvor Anna på 8 er den store - her er det helt klart fars pige og mors 2 drenge :)
  Mine drenge er simpelthen nogen nusse-trolde, er spændt på hvordan de bliver at have som kærester (om laaaaang tid) *griner*

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt at høre:) Ja puha tiden flyver afsted... Ja det bliver spændende og godt der er LANG tid igen så du kan nyde du er i centrum hos dem:) hi hi
   Det er nu hyggeligt:)

   Slet
 4. Hej søde Vicki
  Tusind tak for de fine ophæng, jeg modtog i dag. Den ene pynter allerede på min Fiducia.

  Hos os er det i hvert fald også delt lidt op...Isabel putter med mig og Isak med Lasse når de skal i seng om aftenen...Isabel er MEGET mors pige.

  Fine ting du er i gang med...

  Ha en dejlig dag.
  KH Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Igen Mia:)
   Selv tak - dejligt du er glad for dem og at de kan bruges:)
   Ja det er også lidt det jeg kan fornemme med barn nr 2:)

   Skriver lige en mail:)
   I lige måde:)

   Slet
 5. Velkommen op :). Sikke en lækker stak stoffer du har fået dig der.

  Og ja, sikke store de børn bliver, men det kender jeg jo alt til selv. Det er nemlig bare lige med at STORnyde dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak - det bliver spændende og ja en lækker stak:)

   Åh Christina jeg STORNYDER dem på fulde drøn:0)
   Du må også have en stor mundfuld at se til:)

   Slet
 6. Hold nu op en lækker bunke du har modtaget der... suk suk.... Og skønne billeder af alt.... som altid.

  Det med børnehaven, det blir i, og især han, super glade for... Men det er en stor omvæltning i starten, især når han kommer fra dagplejen...

  Rigtig meget pøj pøj med opstarten.

  Kærligst fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søde Louise:)
   Ja en lækker bunke der er kommet:) jo jeg ved det godt og han glæder sig allerede til at komme over til bedste kammeraten... men er spændt på hvordan det hele bliver:)

   Håber alt vel hos jer?
   Knus

   Slet
  2. hej søde du

   Jeg er fortsat sygemeldt, og det er nok også det bedste.... Jeg aner ikke endnu hvordan det hele ender, det ser lidt sort ud lige nu.... Men jeg prøver at passe på mig selv, og være mor for pigerne og kone for Jesper, det er trods alt det vigtigste.

   Kærligst fra mig

   Slet
 7. http://www.billeogboellefroe.com/Drenget-j---tilbeh-r.html

  Her er et link, hvor du kan bestille svalerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna:) Det må jeg lige kigge på:)

   Slet
 8. Kan godt forstå du syntes det er vildt!!!

  SvarSlet
 9. Herhjemme er det på præcis samme måde... Dejligt at høre at andre også oplever det sådan! Jeg synes stadig at Otto er en lille bitte trold. Da William havde hans alder syntes jeg at han var ved at blive stor. Så måske vi mødre også er lidt anderledes overfor nr.2. Ved det ikke. Men det er da lidt pudsigt!

  Jeg håber at du og din familie har det godt!

  Kh Maria ( by Kaas)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det indtryk jeg har af børn nr 2 og hvor der ikke er så stor aldersforskel imellem:) Og sjovt du skriver det med størrelse for jeg føler præcis det samme med Alba. HUn virker stadig så lille hvor der imod dengang Noah bare var hendes størrelse syntes jeg han var ved at blive så stor... men hold da op hvor skal man nyde dem for syntes tiden går alt for hurtig og lidt for hurtig til mig:)

   Håber alt vel hos dig også Maria:)

   Hilsner Vicki

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |