Lækkerier....

mandag den 13. februar 2012


Så stod det lidt i forkælelses tid til mig og jeg har shoppet lidt hos  - Nu har jeg længe gerne vil købe den julestjerne og ved godt det er det forkerte tidspunkt på året jeg har valgt at købe den.... men nu har jeg sukket efter den længe nok. Den er dog kommet til at hænge ude i køkkenet og den er bare HYGGELIG:)
Nye æsker til alt medicinen og hvor ungerne ikke kan nå dem...


Jeg har været så heldig at finde et juniorsæt og et elefant babysæt..... lækkert!Har ikke rigtig set det lyserøde i hel stand før - kun brødstykker, så da jeg fandt et helt sæt blev jeg bare glad og så i junior... det er jo perfekt til lille pigen.
Vil gerne bytte det gule til andre farver, hvis der er nogle som ville bytte? 


Der er blevet flyttet lidt rundt i køkkenet og mine skønne lotus skåle er kommet ind i skabet, da de hurtig bliver støvet til. Nu bliver de også brugt meget mere og de er jo skønne:)Er de ikke herlige de to.... jeg var vist lidt heldig at fange lige det rigtige øjeblik.
Er det ikke skønt det lyserøde... og det må jo være makkeren til det lilla. Puha man er da vist blevet en værre samler... har en del efterhånden:)


Lige om snart får jeg besøg af en barndomsveninde og hendes lille Liv som er en uge gammel....Det bliver helt spændende og dejligt at se hende i sin nye rolle som mor:)
Hav en skøn dag alle sammen:)

18 kommentarer :

 1. Virkelig fine æsker du har fået købt. Kan virkelig godt lide dit interiør, som man kun at blive i godt humør af at se på med alle de smukke pasteller. :)

  Og så er lillebassen bare bedårende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maiken
   Tusinde tak - det er jeg glad for du syntes:) Jeg bliver nemlig også i et god humør og tak med lillebassen:)

   Hilsner Vici

   Slet
 2. Skønne sager du omgiver dig med Vicki:-)
  Jeg kunne godt tænke mig at se nærmere på de 2 lysestager (?) der står på halvmuren? Hvad er det for nogle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie:)De 2 lysestager er fra mærket Lyngby - der er et hel stel med de mønstre:)
   Håber det kan hjælpe? ellers kan jeg lige smide i billede over mail eller mms:-)

   Slet
 3. Altid de lækreste billeder fra fine ting i dit hjem... Må man spørge hvor dit billede med pigen og hunden er købt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise
   Tusinde tak:) selvfølgelig må du det og linket er nedenfor:)
   Hun laver så mange lækre billeder:)
   http://www.etsy.com/people/ashleyg?ref=ls_profile

   Slet
 4. Jeg har sættet med æbler og ormen i Grøn/blå i baby... som jeg gerne bytter med

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stinne
   Tusinde tak for tilbuddet, men det var mere elefanterne jeg ville bytte med;)
   Hilsner Vicki

   Slet
 5. Altså altså... Lækre billeder, og der står de så - de smukke 5 :-) hvor er de altså skønne. Kan sørme godt forstå du nyder synet af den hylde for tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Louise der står de 5 små familiemedlemmer:0) dem må du ønske dig:)

   Slet
 6. Årh, hvor er jeg misundelig på... det hele! Dit køkken, dine lotusskåle.. Ih altså! ;)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Line - dejligt du kan lide køkkenet og vi elsker jo det samme:)

   Slet
 7. MAMA LOLA ;0).... For dvælen det er længe siden. Der er temmelig meget at se til herhjemme med to små unger og en mand som har fået arbejde i den anden ende af landet. Ja så blog læsten er der desværre ikke så meget tid til. Men jeg forsøger dog stadig at følge lidt med!

  Hvor er Alba da bare skøn! Jeg kunne ikke lade være med at smile over din overskrift. Lækkerier... Præcis som jeg "kender" dig. Shoppen det er sgu noget vi kan... Hi hi! Jeg håber at du og din familie har det godt!

  Kh Maria (by Kaas)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria:0)

   Ja for søren og ved du hvad jeg blev simpelthen så glad for at se din kommentar:) dejligt at høre du har det godt og hold da op - den anden ende af landet, det lyder vildt! kan godt forstå der ikke er tid til så meget:) sådan har jeg det også her selvom manden kun arbejder inde i byen:)

   Tusinde tak - jeg er ramt af hende:) Og YES det er noget vi kan.. hi hi
   Øv savner sku din blog Maria, men kan godt se tiden og overskud ikke er der, men du skulle nu vide det alligevel:)

   Håber også I alle har det godt.0)

   Hilsner Vicki

   Slet
 8. Hejsa :) Skønt køkken du har!! Jeg har glasskabe i to af mine låger og jeg elsker at jeg kan se alt mit skønne og farverige porcelæn :) Men det andet skab er der lukket låge på og jeg kan ikke finde glas låger magen til de andre mere. Har du låger i dine? Måske kunne man bare sætte glas hylder i.
  Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Tusinde tak:) Jo jeg har også glaslåger i mine - men som du siger kan man så ikke bare undvære glaslågerne hvis du ikke kan finde nogle? det støver nok lidt mere, men der kommer også støv inde i skabene:)
   Det lyder som et spændende projekt:)

   Slet
 9. Jeg bliver fuldstændig bjergtaget, når jeg sidder og scroller ned over billederne af jeres dejlige hjem. Jeg var nødt til at klikke mig ind fra "læser" og efterlade en lille kommentar. :)

  Ofte når du tager billeder af dine fine projekter, er det med spisebordet som baggrund. Jeg har derfor længe kigget langt efter din smukke lampe over spisebordet. Den er så fin..
  Så nu har jeg kastet mig ud i projekt: "mal en ikealampe". Håber at det er i orden at jeg har "lånt" idéen??

  Mvh Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Cecilie:) ja nu du siger det så tager jeg altid billeder derfra - det må være mit yndlingssted;0) Du kaster dig bare ud i Ikeaprojektet og det er helt i orden :) Glæder mig til at se resultatet.

   Mange hilsner Vicki

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |