Flokken vokser herhjemme....

onsdag den 1. februar 2012


Jeg har leget lidt med mine dyr herhjemme, mens Alba sov en MEGET lang lur - Vi har nemlig fået 2 nye ænder til samlingen som Julies farfar har lavet. Hvor er de bare søde Julie:) og de passer jo perfekt ind i familien.

Den ene abe er Albas og den hænger inde over hendes seng og flytter også ind sammen med Alba på Noahs værelse, når den tid kommer. Så kommer der nok et tidspunkt hvor moren må passe lidt på aben indtil Alba er stor nok til at passe på den. Ideen er at den skal holde for evigt og følge hende til hun og aben flytter  hjemmefra. Der er dog heldigvis meget lang tid og indtil videre så bor hun inde hos os indtil hun og Noah er klar til at dele værelse og det er de desværre ikke klar til endnu. Men forhåbentlig snart så man kan få mere ro om natten. 
Det savner jeg!!!:)


Hav en dejlig aften:)4 kommentarer :

 1. Sikke en samling :) De er bare så skønne, de fugle :)

  SvarSlet
 2. Jeg er grøn af misundelse!! Skøn skøn samling :)

  SvarSlet
 3. Uh hvor er de skønne og sikke en fin ide med at aben skal flytte med dem hjemmefra, jeg tror vi lige skal spare sammen til to af disse skønne aber. ;0) Kh Dorthe

  SvarSlet
 4. Sikke en fin samling I efterhånden har.. De "hjemmelavede" fugle er super fine. De minder lidt om Kristian Vedels Fugl.

  Jeg ønsker mig Hans Bøllings and og ællinger. Desværre var jeg ikke så heldig at få dem i julegave, så jeg håber de finder vej til gavebordet, når jeg dimiterer til sommer. :)

  jeg brugte alle disse træ-dyr som inspiration, til mit sløjd-forløb, i min praktik. Kig endelig forbi og se nogle af mine elevers resultater.. :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |